Massage Køge - Få løsnet op af professionel massør

Hvis du er på udkig efter en klinik, hvor du kan få massage i Køge, så kom endelig forbi FysioDanmark, hvor vi tilbyder behandlinger, der kan tilpasses enhver kundes specifikke ønsker og behov. Vi hjælper dig til at få din krop i bevægelse igen. 

Massage Køge

Massage Køge

Vores afdeling, der ligger tættest på Køge, er beliggende i Solrød. Du kan derfor hurtigt besøge os, hvis du enten er i bil, med s-tog, eller hvis du ikke er bleg for at cykle et par kilometer.  

Solrød logo

Adresse

Langager 6
2680 Solrød Strand

Åbningstider

Man – tors: 7.00 – 21.00
Fredag: 7.00 – 19.00
Lør, søn & helligdage: 8.00 – 14.00 

Behandlinger med massage

Hvis du går med ømme muskler og led eller smerter i kroppen, som du har pådraget dig efter sportsudøvelse, hård træning eller arbejde, kan du, hos os, modtage effektiv behandling, så dine lidelser lindres og afvikles. 

Du kan opsøge os for at få en effektiv fysiurgisk massage, eller sportsmassage, som det også hedder. Denne behandlingsform er effektiv og dybdegående, såldes at vi sikrer, at der bliver løsnet op i din muskulatur, så du kan bevæge dig optimalt igen. 

Ønsker du en afslappende behandling med fokus på velvære, er der også mulighed for det. Vi tilpasser din massage i Køge efter dine behov, så du får en god oplevelse hos os, hvor du er i trygge hænder hos din massør.

Kombinér behandling og træning

I vores centre har du mulighed for at dyrke sundhed på mange niveauer. Du kan træne i fitness, alene eller med en personlig træner, du kan tilmelde dig holdtræning, modtage fysioterapi eller genoptræning i forbindelse med en skade eller få massage.

 Så hvis du alligevel har tænkt dig at tage forbi os og få klaret dagens bevægelse med en omgang cardio eller styrketræning, så book dig endelig ind på en tid til en god massage, som du kan blive forkælet med efterfølgende, af en professionel og effektiv massør.

Besøg os nær Køge

Så er du fra Køge og omegn, så besøg os endelig. Du kan både træne, modtage behandlinger i form af både fysioterapi og massage eller få kostvejledning eller et sundhedstjek

Er du nysgerrig på, had vi går og laver, hvordan vores centre ser ud, og hvilke faciliteter vi tilbyder? Eller mangler du inspiration til nye former for træning eller øvelser, du kan lave derhjemme, så tjek endelig vores Instagramprofil ud. 

Vores afdeling i Solrød, som er tættest på Køge, kan du finde på adressen: Langager 6 i Solrød Strand. Du kan også ringe til os på telefon 56 14 52 11.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.