fbpx Skip to content

Akut fysioterapi

Når uheldet er ude

green-bar-100

Får du en skade eller pludselige smerter fra fx ryg og lænd, kan du altid booke en akut tid hos FysioDanmark og undgå lange ventetider.

De fleste, der har stiftet bekendtskab med hold i nakken, et smæld i ryggen og pludselige skader ved, hvor vigtigt det er at få hurtig hjælp. Med en akut tid slipper du måske for at melde dig syg næste dag eller aflyse familiesammenkomsten.

Akut fysioterapi kræver ikke lægehenvisning. Der gives ikke sygesikringstilskud, men Sygeforsikringen ”danmark” kan give tilskud. Nogen forsikringsselskaber dækker behandling uden lægehenvisning og sygesikringstilskud. Er du i tvivl, så kontakt din forsikring og få information omkring hvornår du er dækket. Du finder Sygeforsikring ”danmark” her.

Find din lokale FysioDanmark her og bestil tid med det samme.

Sådan foregår det

Kommer du ind til en akut tid, foretager vores fysioterapeuter en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og akut smertelindring. Herefter lægger fysioterapeuten i fællesskab med dig, en behandlingsplan, der skal sikre du kommer hurtigst muligt tilbage til normalt funktionsniveau igen.