Massage Aarhus - Modtag hjælp af en professionel massør

Hvad end du har brug for sportsmassage eller blot en afstressende og beroligende massage, vil du blive mødt af en erfaren massør, der kan tage fat og give dig en kvalitetssikret behandling i rene omgivelser. Vi tilpasser, så alt er afstemt med dine behov, til massage Aarhus.

Massage Århus

Massage Århus

århus logo

Adresse

Randersvej 204
8200 Aarhus N

Åbningstider

Man – tors: 07.00-19:00
Fre: 07:00-16:00
Lør-søn: Lukket

Hvad end du har brug for sportsmassage eller blot en afstressende og beroligende massage, vil du blive mødt af en erfaren massør, der kan tage fat og give dig en kvalitetssikret behandling i rene omgivelser. Vi tilpasser enhver massage, så den er afstemt med dine behov.

Få den rette behandling hos FysioDanmark

Får du massage hos os i Aarhus, kan du aftale med din massør, hvad der vil være passende for dig. Om det blot er en enkelt behandling, du ønsker eller et forløb, hvor du får den rette behandling til at lindre dine smerter, kan du være sikker på at din massage bliver udført af en professionel og dygtig massør, der vil dig det allerbedste. 

Vi tilbyder også sportsmassage, eller fysiurgisk massage, som fungerer rigtig godt til både at forebygge samt behandle eventuelle skader eller spændninger, du måtte have i forbindelse med fysisk aktivitet og motion. Den kan bidrage til, at du kan få løsnet op i muskulaturen, da den virker forløsende. Det er derfor heller ikke en form for behandling, du kun kan få, hvis du har dyrket sport, men også til dig, der har brug for en effektiv behandling.

Massage og fysioterapi

Hos FysioDanmark i Aarhus finder du kvalificerede og professionelle fysioterapeuter. Er du sportsudøver, kan du sågar modtage behandliing af en af vores sportsfysioterapeuter, så du opnår den helt rette behandling. Terapeuterne er specialiserede i specifikke sportsgrene, og derfor er du i trygge hænder hos os. 

Bedste Aarhus massage

Du kan sagtens kombinere behandlinger, hvis du både ønsker at bestille tid til en effektiv fysioterapeut og efterfølgende ønsker en massage af en massør. I vores klinikker i Aarhus kan du træne i trygge rammer – enten i form af holdtræning, alene eller med en personlig træner. Du kan også løbende melde dig på særlige hold, hvis du vil afprøve en yogatime eller et løbehold i Århus. 

Hos FysioDanmark har vi et kvalitetsbevidst og professionelt personale, hvilket betyder, at ligegyldigt hvilken af vores klinikker i Aarhus, du møder op i, er du sikret at blive mødt af sundhedsfaglige eksperter, som kan hjælpe dig på rette vej. 

Hvad end du skal have en behandling og lindring af smerter af en massør eller fysioterapeut, tilbyder vi de nyeste og bedste behandlingsmetoder. Hos os kan du få en skræddersyet massage eller anden form for pleje, der er afstemt efter dine behov og ønsker. 

Træning og sundhed - Klinik i Aarhus

Hos FysioDanmark kan vi tilbyde meget mere end blot fysioterapi. Vi integrerer nemlig den nyeste viden inden for flere områder herunder træning, massage og sundhedsfremme. Vi ønsker at give vores klienter i Aarhus det bedste udgangspunkt og de bedste forudsætninger for et smertefrit og sundt liv.

Vi sigter derfor også efter at hjælpe dig med at finde årsagen til det problem, du måtte have, målrette en behandling efter dine behov og arbejde forebyggende med fokus på, at du får en sund livsstil. Dette gælder for alle vores behandlinger, hvad end du måtte have brug for smertelindring af en massør eller fysioterapeut i Århus. 

Tag endelig kontakt til en af vores klinikker i Aarhus og find den rette massør til at give dig en forløsende massage, en personlig træner til at vejlede dig eller en fysioterapeut, der kan behandle og forebygge dine lidelser i kroppen.