fbpx

Om FysioDanmark

FysioDanmark er i dag et kædesamarbejde mellem mere end 60 førende fysioterapi-klinikker fordelt over hele landet, der alle leverer ydelser af højeste kvalitet inden for sundhedsfremme, træning og behandling.

Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og stræber hele tiden efter at kunne give vores patienter den mest effektive behandling og sundhedssystemet mere sundhed for pengene.

Det er vores målsætning at tilbyde nyskabende og effektive produkter på tværs af klinikkerne, ligesom vi gennem efteruddannelse og vidensudveksling løfter og sikrer kvaliteten på tværs i FysioDanmark, således at du får den bedste behandling.

En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet er at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

Som fysioterapeut på en klinik under FysioDanmark er man forpligtet til at levere fysioterapi af høj kvalitet og deltage i relevante kvalitetssikringsprojekter. Der er derfor mange fordele for dig som patient ved at blive behandlet på en klinik, som er medlem af FysioDanmark:

  • Du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder

  • Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere

  • Du sikres samme høje kvalitet i hele landet på vores klinikker.

Alle klinikker forpligtiger sig til at overholde en række kvalitetskrav og procedurer, som sikrer alle patienter høj kvalitet ved behandling. Du kan derfor være sikker på, at din behandling opfylder alle FysioDanmarks høje krav uanset hvilken en FysioDanmarks klinikker du vælger at benytte.