FysioDanmark - Landets førende fysioterapeuter

FysioDanmark er Danmarks største sammenslutning af førende fysioterapeuter, med mere end 80 fysioterapi-klinikker fordelt over hele landet.

Landets førende fysioterapeuter og sundhedsfaglige eksperter, står klar til at hjælpe dig.

Om FysioDanmark

FysioDanmark er Danmarks største sammenslutning af kvalitetssikrede fysioterapeuter med mere end 80 fysioterapi-klinikker fordelt over hele landet. Alle leverer de ydelser af højeste kvalitet inden for fysioterapi, træning og sundhedsfremme.

Vi er konstant i udvikling, og uddanner og certificerer os løbende for at kunne tilbyde de nyeste behandlingsmetoder inden for feltet. Du kan derfor være sikker på at få den mest kvalificerede hjælp hos FysioDanmark.

gode råd til en sund hverdag

Følg med på bloggen, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på bloggen

Fysiodanmark fysioterapi

Hos FysioDanmark er du sikret:

Synergi ml. behandling, træning og sundhed

FysioDanmark er meget mere end fysioterapi. Hos FysioDanmark integrerer vi den nyeste viden inden for træning og sundhedsfremme med fysioterapien, for at give dig de bedste forudsætninger for et sundt og smertefrit liv.

En sund og stærk krop er forudsætningen for at undgå livsstilssygdomme og skader. Herunder sigter vi efter at finde årsagen til problemet, målrette behandlingen og samtidig arbejde forebyggende, med fokus på træning og sund livsstil.

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, holdtræning, personlig træning, sundhedstests og nogle af Danmarks bedste træningsfaciliteter, hvor du kan træne i trygge rammer hos landets førende fysioterapeuter. Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og stræber hele tiden efter, at kunne give vores patienter den mest effektive behandling og sundhedssystemet mere sundhed for pengene.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.