Massage Odense - Opnå den rette behandling af massør

Hvad end du forbinder massage Odense med nydelse og velvære eller smerter og spændninger, ønsker vi hos FysioDanmark at give dig den helt rette behandling. Vi udfører professionel massage, der er tilpasset og afstemt med dine behov og ønsker. Du kan opleve en beroligende og afstressende fornemmelse i forbindelse med en massage i vores klinik i Odense, der udføres af en erfaren massør.

Massage i Odense

Massage Odense

logo odense

Adresse

Vestre Stationsvej 11,
5000 Odense C

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

logo odense

Adresse

Præstevej 12,
5210 Odense NV

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

logo odense

Adresse

Rugårdsvej 40,
5000 Odense C

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

Når du besøger os, vil du blive vejledt, så du kan opnå netop dén pleje, som din krop har brug for. Skal du derfor behandles som følge af udøvelse af sport eller motion, tilbyder vi også sportsmassage, der også hedder fysiurgisk massage, og det er rigtigt brugbart for dig, der har trænet hårdt og har brug for, at din muskulatur og krop bliver løsnet op.

Hvilken massage trænger du til?

Sportsmassagen udføres af en dygtig massør, men er tilgængelig for alle uanset, om du dyrker motion eller ej. Denne behandling kan også være for dig, der har en skade eller anden udfordring, som kræver en masserende behandling, der er behandlende og forebyggende.

Hos FysioDanmark i Odense har vi omtanke for alle vores klienter, og derfor skræddersyr vi en massage, der dækker dine behov og ønsker. Ligegyldigt hvilken massør, du behandles af, er du sikret en kvalitetssikret og professionel behandling med langvarige resultater. På denne måde lindres din krop, så du slipper for spændninger og ømhed. 

Kombiner træning og massage

I vores centre i Odense, kan du ikke blot modtage professionel hjælp af en massør. Du kan nemlig kombinere dine benhandlinger, hvis du har brug for akut fysioterapi eller et forløb i forbindelse med en skade eller sygdom. Vi tilbyder de bedste, nyeste og mest effektive behandlingsmetoder indenfor forebyggelse, træning og kvalitetssikret fysioterapi. 

Du kan også sagtens besøge vores center i Odense, hvis du har lyst til at træne og holde din krop sund, rask og i fysisk form. Hvis du ønsker at træne i vores fitness, tilbydes du altid at modtage kvalitetssikret, faglig vejledning, så du kan træne på korrekt vis.

Bedste massage i Odense

Så skal du alligevel besøge os i Odense for at få massage af en massør eller modtage behandling af en af vores erfarne fysioterapeuter, kan du besøge vores træningscenter. Herved kan du holde dine muskler, knogler og led ved lige samt sikre, at dit kredsløb forbedres. 

Træning og motion kan udføres på mange måder, og derfor kan du både besøge os i Odense, hvis du vil styrketræne eller træne med henblik på at forbedre dit kredsløb. Du kan enten komme alene og befinde dig i trygge rammer, få hjælp af en personlig træner eller melde dig til holdtræning. Og skulle du få lyst til at kombinere dine aktiviteter med en massage, er du mere end velkommen til at få behandling af en massør. 

Sundhed hos FysioDanmark

Du behøver ikke at være diagnosticeret med en sygdom for at leve usundt. Sundhed bunder nemlig i flere ting herunder kost, livskvalitet og udfoldelsesmuligheder. Vi har eksperter, der kan hjælpe dig med at blive motiveret til at foretage de sunde valg i hverdagen. Desuden kan du opleve velvære, der fremmer din livskvalitet, hvis du eksempelvis modtager massage af en massør hos FysioDanmark i Odense. 

Du kan besøge vores klinik, hvis du ønsker at få foretaget et sundhedstjek. Dette kan omfatte fysiske tjek, diverse inputs om kost- og aktivitetsvaner, udarbejdelse af skræddersyet træningsprogram samt løbende opfølgning, status og rådgivning. 

Vi håber, at du kan se værdi i at besøge os i Odense og få hjælp til at forbedre din livsstil. Hvad end du ønsker en personlig træner, sundhedstips, massage af en massør eller behandling efter en skade, står vi klar til at give dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål. 

Læs mere om massage, massage København eller massage Aarhus så læs mere her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.