FysioDanmark Sport
- Bliv behandlet som en professionel

Velkommen til FysioDanmark SPORT

green-bar-100

Vi arbejder med eliten, og vi kan også hjælpe dig. Hos FysioDanmark SPORT finder du nogle af landets bedst kvalificerede sportsfysioterapeuter og specialister. Vi er fast tilknyttet dansk elitesport, og vores dygtige behandlere er aktive hos alt fra det danske fodboldlandshold til Team Danmark, lokale klubber og toppen af e-sporten.

Over hele landet hjælper vi sportsfolk(udøvere) og motionister med akutte sportsskader og genoptræning. Det kan være alt fra forstuvninger, vrid og overbelastning, til led- og korsbåndsskader, knæskader og andre alvorlige problematikker.

Vores specialister tilbyder også rådgivning i optimering af performance – hvordan du kan maksimere din ydeevne og løfte dig til det næste niveau – uden risiko for overbelastning og skader.

Vi kan hjælpe dig. Har du en akutskade? Døjer du med smerter og gener ved motion og sport? Har du en gammel skade, der bliver ved med at spring op? Vil du have vejledning til hvordan du kan undgå skader? Vil du optimere din ydeevne? Kontakt vores sportsklinikker i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Prøv vores skadeformular

green-bar-100

Er du i tvivl om hvilken behandlingsform du har brug for?
Så udfyld vores skadeformular. Så bliver du kontaktet af en sportsfysioterapeut tæt på dig. Det er nemt og ganske uforpligtende.

  Få hurtig hjælp

  Skader kan være en kompleks størrelse og derfor er det vigtigt at få hjælp både i den akutte fase og til genoptræningen. Går du for hurtigt i gang med træningen eller laver du de forkerte øvelser, risikerer du at skaden vender tilbage eller at overbelaste andre områder i kroppen. Vores sportsfysioterapeuter samarbejder med læger og trænere og søger for, at du får den rette behandling i alle faser.
  skade
  runner

  Sports fysioterapi

  Vi hjælper også med præstationsfremme og skadesforebyggelse.
  Vi behandler ikke kun skader, men hjælper også med præstationsfremme og skadesforebyggelse. Forskning har vist, at supplerende træning, fx et styrketræningsprogram både kan have præstationsfremmende og skadesforebyggende effekt. Vi kan teste dig for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig. Det kan fx være ift. styrke, kondition, balance og smidighed. Ud fra dette kan idrætsfysioterapeuten udarbejde et supplerende træningsprogram, der er skræddersyet ift. dine fysiske udfordringer og din sport.