FysioDanmark Sport - Bliv behandlet som en professionel

Hos FysioDanmark Sport finder du nogle af landets bedst kvalificerede sportsfysioterapeuter og -specialister.

Vi arbejder med eliten, og vi kan også hjælpe dig.

Velkommen til FysioDanmark Sport

Vi er fast tilknyttet dansk elitesport, og vores dygtige behandlere er aktive hos alt fra det danske fodboldlandshold til Team Danmark, lokale klubber og toppen af e-sporten.

Over hele landet hjælper vi sportsfolk(udøvere) og motionister med akutte sportsskader og genoptræning. Det kan være alt fra forstuvninger, vrid og overbelastning, til led- og korsbåndsskader, knæskader og andre alvorlige problematikker.

Prøv vores skadeformular

Er du i tvivl om hvilken behandlingsform du har brug for?
Så udfyld vores skadeformular. Så bliver du kontaktet af en sportsfysioterapeut tæt på dig.

Det er nemt og ganske uforpligtende.

Løsne op i muskler med massage​ hos FysioDanmark

hurtig hjælp

Skader kan være en kompleks størrelse og derfor er det vigtigt at få hjælp både i den akutte fase og til genoptræningen. Går du for hurtigt i gang med træningen eller laver du de forkerte øvelser, risikerer du at skaden vender tilbage eller at overbelaste andre områder i kroppen. Vores sportsfysioterapeuter samarbejder med læger og trænere og søger for, at du får den rette behandling i alle faser.

Sportsfysioterapi

Vi behandler ikke kun skader, men hjælper også med præstationsfremme og skadesforebyggelse. Vores specialister tilbyder også rådgivning i optimering af performance – hvordan du kan maksimere din ydeevne og løfte dig til det næste niveau – uden risiko for overbelastning og skader. Vi kan teste dig for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig. Det kan fx være ift. styrke, kondition, balance og smidighed. Ud fra dette kan idrætsfysioterapeuten udarbejde et supplerende træningsprogram, der er skræddersyet ift. dine fysiske udfordringer og din sport.
Sports fysioterapi​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.