Fitness hos fysioterapeuten giver dig sikkerhed

Fælles for alle, der træner hos FysioDanmark, er, at de får kvalitetssikret faglig vejledning i træningscentret.

Professionel vejledning i træningscentret

Du kan træne og motionere på mange måder. FysioDanmarks fysioterapeuter vejleder dig om, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Ved tilmelding kan du få udarbejdet et personligt træningsprogram, som løbende opdateres alt efter dine mål med træningen.

Træner du hos FysioDanmark får du sikkerhed for, at du træner og motionerer hensigtsmæssigt. Find den nærmeste FysioDanmark klinik her

Træn fitness hos fysio

Træn hos FysioDanmark

Hos FysioDanmark integrerer vi den nyeste viden inden for fysioterapi med aktiv træning og sund livsstil. Derfor har langt de fleste FysioDanmark-klinikker moderne træningsfaciliteter, hvor du som medlem frit kan træne – ligesom i det lokale fitnesscenter. Den afgørende forskel er, at der altid er kvalitetssikrede fysioterapeuter og sundhedsfagligt personale tilstede – klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. På den måde er du sikker på, at du træner rigtigt og ikke overbelaster dig selv.

Har du særlige behov som fx rygproblemer, fysiske skavanker eller en sygdom du skal tage højde for, er vores træningsfaciliteter ideelle for dig. Her kan du nemlig kombinere din behandling med træning på egen hånd.

Professionelle træningsfaciliteter

Du behøver ikke at være i behandling eller syg, for at komme hos FysioDanmark. Vores træningsfaciliteter og hold er for alle, der gerne vil træne og komme i form. Vores gode træningsfaciliteter betyder også at vi har flere professionelle sportsudøvere, der anvender vores centre i hele landet.

I vores træningscentre lægger vi vægt på at skabe trygge rammer. Hos os er alle velkomne – Vi sørger for at have det sjovt med træningen og bestræber os på den gode stemning og et varmt miljø uden konkurrence.

Kunne du tænke dig at deltage i holdtræning, har vi et stort udbud. Du kan læse mere om de forskellige hold her.

Læs mere 0m fitness her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.