Graviditet og fysioterapi

Sund graviditet

green-bar-100

Når man bliver gravid, sker der i sagens natur en masse forandringer i kroppen. Nogen kommer let igennem deres graviditet, mens andre døjer med forskellige graviditetsgener. Oplever man smerter og ømhed under graviditet, er det vigtig, at man får den rette hjælp til at lindre symptomerne. Får man ikke hjælp, kan smerterne forårsage inaktivitet, hvilket i de flestes tilfælde blot vil forværre problemerne.

Som gravid har kroppen rigtigt godt af at blive rørt. At vi får pulsen op og holder kroppen i bevægelse, styrker ryggen og bækkenet med de rette øvelser, giver en god sundhedsmæssig effekt. Hos FysioDanmark har vi stor erfaring med behandling af graviditetsgener og rådgivning til, hvordan du får en sund graviditet. Vi tager udgangspunkt i dig, og skræddersyer et personligt behandlingsforløb, der imødekommer dine udfordringer.

Graviditet og fysioterapi

Træn i trygge rammer

green-bar-100

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Derfor tilbyder vi, at du kan træne i FysioDanmarks træningscentre eller få tilknyttet en personlig træner.

Her følges du tæt, så vi sikrer, at du ikke overbelaster kroppen men får det optimale ud af din træning.

Har du lyst til at deltage på træningshold sammen med andre gravide/nybagte mødre, kan du gå til før- og efterfødselstræning hos mange af vores klinikker. Du kan se oversigten over FysioDanmarks klinikker her.

Du kan læse mere om vores træningsfaciliteter her og personlig træning her.