Holdtræning

Holdtræning hos FysioDanmark

green-bar-100

Gå til holdtræning hos din lokale FysioDanmark. Vi tilbyder en bred vifte af hold, som alle kan tilmelde sig. Holdtræning er både sjovt, udfordrende og motiverende. Uanset om du vil træne kondition, styrke eller har et bestemt mål med din træning. Så kan du være sikker på, at vi har et træningshold, der passer til dig. Tilmeld dig cykel- og løbehold, yoga, pilates, GLA:D, Cardio, TRX-træning, før- og efterfødselshold, puls og styrke, seniortræning og meget mere.

Fælles for alle hold er, at underviseren er en kvalitetssikret fysioterapeut, eller specifikt uddannet inden for det sundhedsfaglige område. Det er afgørende for os, at du føler dig i trygge hænder og får den rette vejledning, når du træner hos FysioDanmark. Du kan finde mere information om FysioDanmarks holdtræning her.

 

Hvis holdtræning ikke lige er dig, så kan du altid træne individuelt i vores træningscentre – det kan du få mere information om her. Det er også muligt at få tilknyttet en personlig træner, der kan guide dig til den bedst mulige udvikling. Det kan du finde mere information om her.