Andre ydelser - FysioDanmark giver dig sikkerhed

Book tid til et sundhedstjek, kostvejledning eller personlig træning, og tag pulsen på dit helbred. Hos FysioDanmark hjælper vi dig til at opnå dine mål og få en sundere livsstil.

overblik over vores ydelser

Hos FysioDanmark guider vi dig til en sund og aktiv hverdag, hvor vi både kigger på din kost og tager pulsen på din fysiske sundhed. Der er ofte en klar sammenhæng, når det kommer til sundhedsmæssige udfordringer, og derfor ser vi hos FysioDanmark både på de fysiske og mentale aspekter. Din fysioterapeut kan vejlede og støtte dig i en omlægning af kosten og med et personligt træningsprogram, der kan give dig øget energi i hverdagen. På den måde hjælper vi dig på rette kurs i din livsstilsændring.

Træn fitness hos fysio

Sådan fungerer et sundhedstjek?

Det kan være en god idé at starte med et sundhedstjek, hvis man gerne vil ændre vaner og livsstil. Det kan nemlig være noget af en øjenåbner og samtidig et godt udgangspunkt – hvorfra man kan sætte nye mål.

Hos FysioDanmark kan du bestille tid til et sundhedstjek. Her tager vi pulsen på dit nuværende helbred, og vurderer herfra i samarbejde med dig, hvordan vi kan sikre dig en sund og aktiv hverdag. Kontakt din lokale FysioDanmark og hør mere om mulighederne her.

nye mål med en personlig træner

Du kan opnå hurtigere og bedre resultater, med en personlig træner tilknyttet, da du er mere tilbøjelig til rent faktisk at komme afsted til træning og holde en høj intensitet under træningen.

Alle kan få tilknyttet en personlig træner hos FysioDanmark. Vi anbefaler det gerne til alle, der gerne vil nå deres mål – uanset om det måtte være varigt vægttab, genoptræning af skader, for elitesportsudøvere eller inspiration og motivation til et sundt og aktivt liv.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.