Fysioterapeut Aabenraa - Din skræddersyede fysioterapi

Fysioterapeut Aabenraa kan være dig behjælpelig med at finde årsag og kilde til gener og smerter, som du måtte have, og derfor kan det også være en fordel at gøre brug af fysioterapi, hvis du i hverdagen er begrænset af netop dette. Hos FysioDanmark har vi stort fokus på at kunne skabe de bedste forudsætninger for en god hverdag, for alle vores patienter.

klinik rødekro åbenrå

Lyder det som noget, du gerne vil prøve dig frem med, så kan du med fordel besøge os i vores klinik i Aabenraa. Her finder du både en fysioterapeut, der personligt kan hjælpe dig, samt mulighed for at indgå i et større fællesskab af andre patienter, der også kommer for behandling med fysioterapi og træning af forskellig karakter.

Fysioterapeut Aabenra og Rødekro

Adresse

Lille Kolstrup 24, 6200 Aabenraa

Åbningstider

Hverdage mellem
7:00-18:00

Adresse

Østergade 61
6230, Rødekro

Åbningstider

Hverdage mellem 7:00-18:00

Professionelt behandlingsforløb i gode hænder

Når du besøger én af vores fysioterapeuter i Aabenraa, vil du opleve en stor professionalisme og håndtering af dig og dine skavanker. Vi har stort fokus på, at enhver af vores patienter skal mærke, at der bliver taget godt hånd om dem, og netop derfor har vi også ansat nogle af landets bedste terapeuter inden for fysioterapi til at kunne gøre dette.

Med en fysioterapeut vil du først og fremmest få lavet en udredning, som kortlægger, hvilke områder du behøver hjælp og behandlinger til. Dertil vil du få information og viden om procedurerer, behandlingsmetoder, hvad du selv kan gøre for at forbedre din egen situation, samt hvad fremtidsudsigterne er for at blive afhjulet gener og smerte – og måske endda blive smertefri.

Ethvert behandlingsforløb er individuelt, og derfor kan det også være svært at sige, om du blot behøver nogle øvelser, som skal laves dagligt for, at du kan komme på benene igen, eller om du skal igennem et mere intensivt forløb med en fysioterapeut i Aabenraa.

Et forløb kan, som nævnt, både omfatte øvelser samt forskellige typer af træning, både individuelt og med mulighed for holdtræning, genoptræning og meget mere. Alt dette kan du få lov til at udføre i vores mange centre, hvor vi har en fysioterapeut til rådighed dagligt, så du kan få assistance, når du kommer forbi til træning eller fysioterapi i Aabenraa.

Læs mere om former for træning mod fysiske skader her

De typiske 5 trin i et forløb

Personligt behandling med en fysioterapeut

Ved indgåelse i et samarbejde med en fysioterapeut hos FysioDanmark i Aabenraa, vil du først blive udredt grundigt, så vi kan finde den rette behandlingsmetode og årsagen til dine gener. Hertil vil du desuden få viden om din situation, som kan være dig til fordel på flere plan.

Herefter vil der blive tilrettelagt et forløb med en fysioterapeut, hvor I sammen vil finde en god løsning til din fysioterapi, så du hurtigt er på benene igen. Her vil dine ønsker og behov naturligvis være i fokus. Et behandlingsbeløb er ikke bare tilrettelagt af din fysioterapeut, men også af dig, da det vil være noget, du selv skal kunne integrere i din hverdag.

Hvis det kan gøre dig mere motiveret, kan du også med fordel deltage i nogle af vores specialhold til fysioterapi, hvor du vil kunne møde folk i lignende situationer. Der er også mulighed for, at det blot bliver personlig og individuel træning i Aabenraa.

Vil du vide mere om os, kan du med fordel følge med i vores arbejde på Facebook.

Læs mere om fysioterapeut i Skive eller Holbæk her.

Vi er specialister

Mange af vores klinikker er certificerede fysioterapeuter, hvilket betyder at du altid kan regne med at få en professionel og specialiseret behandling og rådgivning. 

Vi har specialister indenfor mange forskellige sportsgrene, så du kan finde en fysioterapeut der er specialist i netop dit område.

åbenrå klinik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.