professionel massage hos FysioDanmark

Vær sikker på, at der bliver taget hånd om kroppens spændinger og ømheder. Find klinikker i hele landet

Uanset hvad dit behov er, kan du altid bestille tid til en god massage hos FysioDanmark.

Løsne op i muskler med massage​ hos FysioDanmark

Løsne op i muskler med massage

Hos FysioDanmark tilbyder vi professionel massage. Er du øm, anspændt eller plaget af myoser i kroppen, kan en massage lindre og løsne op i muskler og spændinger. Massage kan også være ren velvære og virke afstressende og dejligt beroligende.

Behandlende og forebyggende sportsmassage

Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, virker både behandlende og forebyggende. Sportsmassage er til dig, der har trænet hårdt og har brug for at få løsnet kroppen og muskulaturen op. Det kan også være i forbindelse med en skade eller andre udfordringer.

Find din lokale FysioDanmark her og hør mere om priser og tider på vores massager.

Sportsmassage er på ingen måde kun for sportsudøvere, men for alle der har brug for en forløsende og effektiv massage.

Få sports massage hos FysioDanmark
massage

Fysioterapeutisk massage til lindring

En behandling med fysioterapeutisk massage kan desuden være et supplement til anden form for træning. Det kan være genoptræning af skader, som du både gennem et personligt forløb hos en fysioterapeut imødekommer, men også gennem selvstændig træning i vores centre og faciliteter landet over.

En sportsmassage kan ligge som grundfundament til en ordentlig genoptræning af dine muskler. 

Skræddersyet forløb af fysioterapeut

Hos FysioDanmark skræddersyer vi selvfølgelig dit forløb, og på den måde sammensætter din fysioterapeut massagen til dine behov og skader. Alle er forskellige og selvsamme er behandlingsforløb.

Hvis du påbegynder et forløb med fysioterapi, udover din sportsmassage, opstarter vi med en udredning af dine bevægelsesproblemer eller udfordringer, så du får sammensat den rette proces.

Sportsmassage, fysiurgisk massage

Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, virker både behandlende og forebyggende. Fysiurgisk massage, er til dig, der har trænet hårdt og har brug for at få løsnet kroppen og muskulaturen op. Det kan også være i forbindelse med en skade eller andre udfordringer.

Find din lokale FysioDanmark her og hør mere om priser og tider på vores behandlinger, så kommer du i kontakt med en relevant medarbejder til fysioterapeut massage.

Ikke kun sportsmassage for sportsudøvere

Sportsmassage er på ingen måde kun for sportsudøvere, men for alle der har brug for en forløsende og effektiv massage. En fysiurgisk massage er netop gavnlig uanset niveauet af din idræt eller motion.

Du kan komme i kontakt med en fysioterapeut i København, men også resten af landet. Find evt. fysioterapi Silkeborgfysioterapi Esbjerg eller en masse andre byer i dit nærområde.

Kvalitetssikret fysioterapi med over 80 klinikker

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nemt og bekvemt få adgang til en lokal fysioterapeutisk massage, sportsmassage eller lindrende massage, da vi er at finde mere end 80 steder i hele landet med vores klinikker og centre.

Vi har samlet adskillige af landets bedste behandlere, hvorfor du er sikret højeste kvalitet i din behandling. Ikke nok med at hjælpe dig med lindrende professionel massage, ønsker vores sundhedsfaglige medarbejdere også at rådgive og vejlede dig i den gode livsstil.

Du er velkommen uanset skade, bevægelsesniveau og alder. Vi tilbyder både genoptræning, sportsmassage, graviditets fysioterapiholdtræningakut fysioterapi og meget andet.