Professionel massage - Book tid til sportsmassage

Få massage hos FysioDanmark, og vær sikker på, at der bliver taget hånd om kroppens spændinger og ømheder. Find klinikker i hele landet

Uanset hvad dit behov er, kan du altid bestille tid til en god massage hos FysioDanmark.

Løsne op i muskler med massage​ hos FysioDanmark

Løsne op i muskler med massage

Hos FysioDanmark tilbyder vi professionel massage. Er du øm, anspændt eller plaget af myoser i kroppen, kan en massage lindre og løsne op i muskler og spændinger. Massage kan også være ren velvære og virke afstressende og dejligt beroligende.

Behandlende og forebyggende sportsmassage

Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, virker både behandlende og forebyggende. Sportsmassage er til dig, der har trænet hårdt og har brug for at få løsnet kroppen og muskulaturen op. Det kan også være i forbindelse med en skade eller andre udfordringer.

Find din lokale FysioDanmark her og hør mere om priser og tider på vores massager.

Sportsmassage er på ingen måde kun for sportsudøvere, men for alle, der har brug for en forløsende og effektiv massage.

Få sports massage hos FysioDanmark
massage

Fysioterapeutisk massage til lindring

En behandling med fysioterapeutisk massage kan desuden være et supplement til anden form for træning. Det kan være genoptræning af skader, som du både gennem et personligt forløb hos en fysioterapeut imødekommer, men også gennem selvstændig træning i vores centre og faciliteter, landet over.

En sportsmassage kan ligge som grundfundament til en ordentlig genoptræning af dine muskler. 

Skræddersyet forløb af fysioterapeut

Hos FysioDanmark skræddersyer vi selvfølgelig dit forløb, og på den måde sammensætter din fysioterapeut massagen til dine behov og skader. Alle er forskellige og selvsamme er ethvert behandlingsforløb.

Hvis du påbegynder et forløb med fysioterapi, udover din sportsmassage, opstarter vi med en udredning af dine bevægelsesproblemer eller udfordringer, så du får sammensat den rette proces.

Sportsmassage, fysiurgisk massage

Har du brug for sportsmassage, som både behandler og forebygger skader? Eller har du brug for fysiurgisk massage i forbindelse med at have trænet hårdt og har brug for at få løsnet op i kroppen? Denne type massage fokuserer og afhjælper begge dele.

Du kan også besøge os i forbindelse med en skade eller andre udfordringer.

Find din lokale FysioDanmark her, og hør mere om priser og tider på vores behandlinger, så kommer du i kontakt med en relevant medarbejder til fysioterapeut massage.

Lad os hjælpe dig til større velvære og en mere overskuelig og smertefri hverdag.

Ikke kun sportsmassage for sportsudøvere

Sportsmassage er for alle, der har brug for at få løsnet musklerne op. Enten efter hård træning eller hvis du bare har brug for en massage, der løsner dine muskler op. En fysiurgisk massage er netop gavnlig, uanset niveauet af din idræt eller motion.

Du kan komme i kontakt med en fysioterapeut i København, men du finder os i hele landet. Find evt. fysioterapi Silkeborgfysioterapi Esbjerg eller en masse andre byer i dit nærområde.

Kvalitetssikret fysioterapi med over 80 klinikker

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nemt og bekvemt få adgang til en lokal fysioterapeutisk massage, sportsmassage eller lindrende massage, da vi er at finde mere end 80 steder i hele landet med vores klinikker og centre.

Vi har samlet adskillige af landets bedste behandlere, hvorfor du er sikret højeste kvalitet i din behandling. Ikke nok med at hjælpe dig med lindrende professionel massage, ønsker vores sundhedsfaglige medarbejdere også at rådgive og vejlede dig i den gode livsstil.

Du er velkommen uanset skade, bevægelsesniveau og alder. Vi tilbyder både genoptræning, sportsmassage, graviditets fysioterapiholdtræningakut fysioterapi og meget andet.

FysioDanmarks massage for både smerter og velvære

Når du kommer til massage hos FysioDanmark, behøver det bestemt ikke kun at være for at lindre smerter, behandle spændte led og muskler eller mindske gener. Det kan i lige så høj grad være for velværets skyld.

Det er nemlig både godt for kroppen og sindet at få en massagebehandling i ny og næ. Da kroppens affaldsstoffer fjernes under en massage, vil du opleve en fornyet energi og lethed i kroppen.

Massage virker desuden nedsættende på stress, så har du meget om ørerne, kan det være godt komme ned og blive spændt ud, så du kan få ro i hovedet.

Massage i København: forside
Massage og fysioterapi

Kombinér massage og fysioterapi

Som nævnt ovenfor, kan du med fordel vælge at kombinere dit forløb med fysioterapi med massage. Har du problemer med bløddelene i kroppen, kan massagen nemlig netop være rigtig god behandling for smerter.

Skal du genoptrænes efter en operation eller en skade, kan træningen også gøre dig spændt. Her vil en professionel massage vær gavnende for din lindring, træning og behandling.

Læs meget mere om fysioterapi her.

Book massage i dag

Skal du have den optimale behandling med professionel massage, hvad end dette er sportsmassage eller for velværets skyld, så kan du med tryghed vælge FysioDanmark, som dit foretrukne behandlingssted.

Vores behandlere er altid veluddannede og dygtige til deres arbejde. Dette kommer af en naturlig glæde til faget, der netop gør vores medarbejdere videnbegærlige, og dermed også velinformerede om gode behandlingsformer, så du kan være sikret den bedste behandling, når du kommer til massage, fysioterapi eller andet, i én af vores mere end 80 klinikker landet over.

Book tid til massage i dag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.