Genoptræning hos FysioDanmark

Genoptræning hos fysioterapeut er for dig, der er blevet udskrevet fra hospitalet efter en operation. Det kan fx være genoptræning af knæ, efter sygdom eller et uheld, hvor man har brug for professionel hjælp til at komme på benene igen.

Genoptræning hos FysioDanmark

Kom hurtigt i gang med din genoptræning

Det kan være for dig, der har behov for genoptræning for at kunne bevare din funktionsdygtighed og klare dagligdagen. Det kan også være patienter med funktionsnedsættende sygdomme som gigt, der har behov for at styrke kroppens bevægelighed gennem behandling og træning.

Aktiv tilgang til genoptræning

Hos FysioDanmark kombinerer vi den nyeste viden inden for manuel behandling med en aktiv tilgang til genoptræning. Derfor får du altid personlig rådgivning omkring genoptræningsøvelser samt et bredt tilbud af fysioterapeutiske hold. Herved sikrer vi, at du får den bedst mulige træning for hurtigst mulig bedring.

træning i hele landet

Det er vigtigt, at man kommer hurtigt i gang med genoptræningen for at genvinde funktionsevnen. Derfor opfordrer vi til, at man henvender sig hurtigst muligt efter udskrivelse.

Genoptræning kan ske hos alle FysioDanmarks klinikker i hele landet.

Ret til hurtig genoptræning

Som genoptræningspatient har du ret til hurtig genoptræning. Såfremt kommunen ikke kan tilbyde dig genoptræning inden for syv dage efter udskrivelse, kan du benytte dig af ’frit valg af genoptræning’ og selv finde en godkendt, privat fysioterapeut.

Du kan læse mere om ’fritvalgsordningen’ og finde en godkendt behandler i dit område på siden mingenoptræning.dk

Alle FysioDanmark-klinikker er godkendte til at varetage patienter under ’frit valg af genoptræning’. Vi ved hvor vigtigt det er, at du kommer hurtigt i gang med din genoptræning og står klar til at hjælpe dig med den bedste behandling.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.