Fysioterapeut i Holbæk - Behandling med fysioterapi

Behøver du en dygtig og professionel fysioterapeut Holbæk, der kan afhjælpe dig dine smerter i muskler og led med de nyeste behandlingsmetoder indenfor fysioterapi? Så kan du med fordel tage kontakt til FysioDanmark. 

Fysioterapeut i Holbæk

Fysioterapeut Holbæk

Holbæk logo

Adresse

Sports Allé 5B, 4300 Holbæk 

Åbningstider

Man: 09.00 – 17.30
Tirs: 07.00 – 17.30
Ons: 08.00 – 12.30
Tors: 09.00 – 19.00 
Fre: 08.30 – 16.00
Lør:  08.00 – 13.00 
Søn: lukket

Vi er landets største sammenslutning af kvalitetssikrede fysioterapeuter, der leverer professionel vejledning og ydelser inden for fysioterapi, træning og generel sundhedsfremme. Er du på udkig efter en professionel fysioterapeut i Holbæk, der kan rådgive og vejlede dig i ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. 

Personlig behandling skræddersyet dine behov

Når du tager kontakt til os, som din fysioterapeut i Holbæk, vil dit behandlingsforløb, der skræddersyes netop dig og dine behov, ofte bestå af 5 trin. Først og fremmest undersøger vi dig, så vi kan udrede, hvad du fejler – og hvorfor. På baggrund heraf sikrer vi dig, at du får den rette information om din skade og en plan for din videre behandling.

Behandlingen igangsættes med sigte imod at reducere eller fjerne de gener, du måtte have. Efter behandlingen skal genoptræningen igangsættes og vedligeholdes, således, at vi stiler mod et niveau, der kan reducere risikoen for, at en lignende skade opstår igen.

Afslutningsvist sikrer din fysioterapeut i Holbæk, at du får den rette vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag, så du kan bibe- eller opretholde en god og aktiv livsstil.

Bedste fysioterapeut i Holbæk

Fysioterapi spænder bredt. Fra manuel behandling til vejledning i, hvordan vi, med de rigtige tiltag og øvelser, passer bedst muligt på vores krop. Hos FysioDanmark sætter vi os altid nøje ind i netop din situation og behov, idet vores aller vigtigste opgave er at give dig de bedste forudsætninger, for et aktivt liv, der afføder en høj livskvalitet. 

Faciliteter hos din fysioterapeut i Holbæk

Hos FysioDanmark er du omgivet af lækre faciliteter og det nyeste træningsudstyr i vores tilknyttede fitnesscenter. Vores afdeling for fysioterapi i Holbæk har endda udsigt til den smukke Issefjord, hvorfor du kan nyde udsigten, imens du træner i hyggelige, lyse og ikke mindst trygge rammer. 

Mangler du ikke en fysioterapeut i Holbæk, men derimod et sted, hvor du kan træne – og opretholde en sund livsstil, kan du derfor gøre det i vores moderne og store fitnesscenter. 

Vores træningscenter er altid bemandet, hvorfor du altid kan få professionel vejledning, der er baseret på den nyeste viden inden for træning og sundhed. Det er ligeledes muligt at tage bad og omklæde i centeret. 

Lad FysioDanmark hjælpe dig

En fysioterapeut i Holbæk fra FysioDanmark vil tage godt hånd om netop din situation. Om du har akut brug for hjælp eller behov for en langvarig og vedholdende træningsplan, finder vi den løsning, der passer til netop dig og dine behov.

Skulle du ikke mangle en fysioterapeut i Holbæk, men derimod et andet sted i landet, er der heldigvis gode råd at hente. Vi har nemlig afdelinger og tilknyttede specialister i fysioterapi i hele landet. Derfor er du heller aldrig langt væk fra en specalist, der kan hjæple eller afhælpe de gener, du måtte have, hvis du oplever smerter i muskler, led eller nerver.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.