Fysioterapeut Skive - Fokus på sundhed og fysioterapi

Du kan, hos FysioDanmark, finde en erfaren og omhyggelig fysioterapeut Skive, der kan afhjælpe smerter og gener, hjælpe dig med at komme nemmere og mere smertfrit gennem hverdagen, samt opstille et godt træningsforløb for dig, så du kan forhindre fremtidige skader og smerter.

Fysioterapeut i skive

Fysioterapeut Skive

Logo skive

Adresse

Christiansgade 15
7800 Skive

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 18.00
Fredag: 07.30 – 14.00

Foruden i Skive, finder du vores klinikker i adskillige andre danske byer. Intet mindre end over 80 forskellige steder i landet. Derfor er der med sikkerhed også en fysioterapeut at finde i nærheden af dig. Du kan med fordel se, om der ikke skulle ligge en FysioDanmark klinik for fysioterapi nær dig.

Professionelt behandlingsforløb i gode hænder

Når du besøger én af vores fysioterapeuter i Skive, vil du opleve en stor professionalisme og håndtering af dig og dine skavanker. Vi har stort fokus på, at enhver af vores patienter skal mærke, at der bliver taget godt hånd om dem, og netop derfor har vi også ansat nogle af landets bedste terapeuter inden for fysioterapi til at kunne gøre dette.

Med en fysioterapeut vil du først og fremmest få lavet en udredning, som kortlægger, hvilke områder du behøver hjælp og behandlinger til. Dertil vil du få information og viden om procedurerer, behandlingsmetoder, hvad du selv kan gøre for at forbedre din egen situation, samt hvad fremtidsudsigterne er for at blive afhjulet gener og smerte – og måske endda blive smertefri.

Ethvert behandlingsforløb er individuelt, og derfor kan det også være svært at sige, om du blot behøver nogle øvelser, som skal laves dagligt for, at du kan komme på benene igen, eller om du skal igennem et mere intensivt forløb med en fysioterapeut i Skive.

Bedste fysioterapi i Skive

Et forløb kan, som nævnt, både omfatte øvelser samt forskellige typer af træning, både individuelt og med mulighed for holdtræning, genoptræning og meget mere. Alt dette kan du få lov til at udføre i vores mange centre, hvor vi har en fysioterapeut til rådighed dagligt, så du kan få assistance, når du kommer forbi til træning eller fysioterapi i Skive.

Vores behandlingsmuligheder i Skive

En fysioterapeut vil kunne hjælpe dig med mange forskellige lidelser, smerter og gener i bevægelsesapparatet. Det betyder altså, at det både kan være i musklerne, leddene, senerne og i nerverne. Dermed omfatter fysioterapi både skader af forskellig art, herunder sportsskader, fysioterapi for børn og gravide, professionel massage og meget mere.

Skulle du være nysgerrig på, hvad du kan gøre for at udbedre din situation, så kan du med fordel læse om det. Hvis du allerede ved, hvad du fejler, er det nemt at finde oplysninger. Hvis ikke, kan det blive sværere, men er der eksempelvis tale om sportsskader, så er der nogle ting, du kan gøre hjemmefra. Dette kan du læse mere om hos Apoteket.dk.

Leder du efter fysioterapi andre steder i landet? fx i Åbenrå eller Holbæk, så læs mere her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.