Sportsfysioterapi

Flere af vores klinikker har specialiseret sig og har certificeret fysioterapeuter inden for sportsfysioterapi og bestemte sportsgrene. Vi har særlige tilbud og faciliteter til golf, cykling, ski og meget mere.

Sportsfysioterapi hos FysioDanmark

Hos FysioDanmark finder du landets bedste og mest kvalificerede sportsfysioterapeuter.

Fysioterapi inden for sport

Behandling af sportsskader mm.

Vi har flere fysioterapeuter, der arbejder på landsholdsplan og inden for dansk elitesport.

Sportsfysioterapi er afgørende for at du, som sportsudøver, performer bedst muligt og undgår skader. Det gælder for alle sportsgrene – både på hobby og eliteniveau. Derfor har mange af vores fysioterapeuter specialiseret sig i specifikke sportsgrene for at kunne yde optimal ekspertise.

Uanset om du er almindelig sportsudøver eller træner på højt niveau, så kan uheldet være ude. Sker dét kan du ringe til din FysioDanmark med det samme og bestille en akut tid. Herefter vil du sammen med fysioterapeuten vurdere skaden og den videre behandling. Herunder også hvordan du med de rette genoptræningsøvelser kan komme hurtigt på benene igen, og reducere risikoen for at skaden vender tilbage.

Du kan læse mere om akut fysioterapi her.

gode råd til en sund hverdag

Følg med på bloggen, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på bloggen