FysioDanmark Køge - Fysioterapi, sundhed og træning

Der kan være mange grunde til, at man har brug for en fysioterapeut Køge, og vi står klar til at hjælpe dig uanset, om du har nogle særlige problematikker i din krop, har brug for råd til en sund livsstil, eller gerne vil træne i trygge rammer udenfor fitnesscentret.

Fysioterapeut i Køge

FysioDanmark Køge

Solrød logo

Adresse

Gammel Lyngvej 25, 1. sal
4600 Køge

(Indgang på bagsiden af Svane Køkken)

kontakt

Åbningstider

Mandag 07:30-18:00 Tirsdag 07:30-18:00 Onsdag 07:30-18:00 Torsdag 07:30-18:00 Fredag 07:30-16:00

Fysioterapi er for alle, hvilket også gælder børn, gravide, ældre mennesker eller helt almindelige mennesker. Vi kan allesammen komme ud for skader, smerter eller andre problematikker, som vi kan have brug for professionel hjælp til.

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os hos FysioDanmark, for vi møder alle i øjenhøjde og med de bedste intentioner om et effektivt forløb. Vi er en kvalitetssikret fysioterapikæde med klinikker over hele landet. Find den klinik, der ligger tættest på dig i Køge.

Hvad kan fysioterapi hjælpe med

En fysioterapeut i Køge kan hjælpe på flere forskellige områder, hvad gælder kroppens muskler, led, nerver og sener, men også generel sundhed. Hvis du står med udfordringer i dit bevægelsesapparat, kan du ved hjælp af fysioterapi få gang i bevægelsen og optimere kroppens funktionsevne.

Et forløb hos en fysioterapeut i Køge kan både være forebyggende men også arbejde med eksisterende skader, du måtte have. Du vil i samarbejde med din tilknyttede fysioterapeut sammensætte din behandlingsplan, så den passer dine skavanker og fysiske udfordringer.

Et skræddersyet forløb bidrager til at du arbejder med det din krop kan og ikke kan, så du får mest muligt ud af træningen. Formålet er at få kroppen til at fungere optimalt og øge din livskvalitet, så du får det bedste ud af din hverdag.

Du kan altid læse endnu mere om fysioterapi på Sundhed.dk, hvis du ønsker mere uddybende information og viden.

Hvad kan vores fysioterapeut i Køge tilbyde?

Med vores 80+ klinikker fordelt i hele landet, finder du også en fysioterapeut tæt på dig. Hos FysioDanmark har vi centre og klinikker, hvoraf størstedelen har moderne træningscentre og faciliteter, som du kan benytte i forbindelse med din træning eller fysioterapi.

Du kan desuden kombinere dit individuelle forløb i Køge med vores tilbud på holdtræning. Vi har holdtræning i form af både cardio, løbehold, yoga, pilates, styrke, seniortræning og meget andet. Det giver dig mulighed for at bruge tiden på præcis det, du har brug for.

Hos FysioDanmark går vi også meget op i, at kunne tilbyde den bedste behandling, og det kræver kendskab til nye metoder og konstant udvikling i viden. Vi stræber derfor efter altid at have den nyeste viden og de nyeste behandlingsmetoder, hvilket vi gør gennem efteruddannelser, certificeringer og sikring af udvikling for både vores fysioterapeut i Køge men også i resten af Danmark.

Du vil derfor altid være sikret højeste kvalitet i din behandling, som vil være skræddersyet din krop, dine skader og dine muligheder samt begrænsninger. Vi glæder os til at møde dig, og se nærmere på dit forløb, og hvordan vi når resultater for dig.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.