Fysioterapeut Horsens - Kvalitetssikret fysioterapi

Med den rette investering i en fysioterapeut, skåner du dit helbred og skaber vejen, for en sund livsstil. Træning og vedligeholdelse af din krop er essentielt for at leve et langt og sundt liv. Besøg en af landets bedste fysioterapeut Horsens, så du kan få styr på skader, kroniske lidelser eller skavanker af alle størrelser.

Fysioterapeut i Horsens

Fysioterapeut Horsens

Horsens logo

Adresse

Høegh Guldbergs Gade 36c 1., 8700 Horsens

Åbningstider

Man – tors: 7 – 18
Fredag: 7 – 15

Har du brug for fysioterapi og hjælp fra en fysioterapeut i Horsens, kan du med fordel vælge FysioDanmark, hvor vi har flere dygtige og veluddannede fysioterapeuter klar til at tage hånd om dig. Find en klinik i nærheden af dig i Horsens.

De rette faciliteter til din træning

Hos FysioDanmark er du sikret lækre omgivelser og faciliteter, hvilket bidrager til et godt træningsmiljø, for dig og din tilknyttede fysioterapeut i Horsens. Vi har klinikker rundt omkring i hele landet, så du kan finde den klinik eller fysioterapeut, som er nærmest dig. Det gælder derfor ikke kun i Horsens, men også resten af Danmark.

Langt de fleste klinikker har yderst moderne træningsfaciliteter, som du kan træne i, som var det dit lokale fitnesscenter. Du vil dog her altid have adgang til en sundhedfaglig fysioterapeut, som kan hjælpe dig med rette øvelser og forløb, så du bedst muligt kommer dig over mulige skader, kroniske lidelser eller gener.

Horsens fysioterapeut

I vores faciliteter i Horsens kan du derfor både træne på egen hånd, såvel som opstarte et forløb med en professionel. Vi byder alle velkommen indenfor, uanset form, skader eller helbred. Vi har stort fokus på at skabe de bedste, sikreste og tryggeste rammer i vores centre, såvel som til din fysioterapi.

Flere kundegrupper hos vores fysioterapeut i Horsens

Hos FysioDanmark har vi både kundegrupper, som befinder sig i den ældre aldersgruppe men vi har også både børn og gravide, og vores behandlinger tilpasser vi derfor alle former for gener og smerter. 

Du vil i din opstart med et forløb hos en fysioterapeut i Horsen først og fremmest få udredt dine problematikker og gener, så vi bedst muligt får lagt rette træning, genoptræning, behandling m.m., så du er oplyst om din kommende proces i fysioterapi.

Ønsker du ikke at have dit eget individuelle forløb med en fysioterapeut i Horsens, kan du med fordel se nærmere på vores holdtræninger og vurdere, om det er denne form for genoptræning, du ønsker. Vi finder den perfekte kombination for fysioterapi tilpasset netop dine behov.

Udover vores klinik i Horsens kan du komme forbi FysioDanmark i EsbjergÅrhusAalborg, Vejle og mange andre byer. Læs også om fysioterapeut Svendborgfysioterapeut Holstebrofysioterapeut Hellerupfysioterapeut Ikastfysioterapeut Helsinge og fysioterapeut Vanløse her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.