Fysioterapeut Svendborg - Fysioterapi og smertelindring

Få professionel behandling og smertelindring med en fysioterapeut hos FysioDanmark Svendborg. Vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning for vores patienter, så de kan få en smertefri hverdag ved hjælp af personlig og effektiv fysioterapi.

fysioterapeut svendborg

Fysioterapeut Svendborg

Vi har i øjeblikket ingen hjemmeside til vores klinik i Svendborg. Men her kan I finde klinikker tæt på. 

logo odense

Adresse

Vestre Stationsvej 11,
5000 Odense C

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

logo odense

Adresse

Præstevej 12,
5210 Odense NV

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

logo odense

Adresse

Rugårdsvej 40,
5000 Odense C

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

Vi arbejder ud fra de nyeste og bedste behandlingstyper og -metoder, og derfor kan du også være sikker på at få en behandling, der giver en god effekt, og viser resultater inden du ved af det. Du kan med fordel finde en fysioterapeut fra FysioDanmark i en klinik i Svendborg.

Behandling af bløddele og bevægelsesapparat

Fysioterapi er en vældig bred disciplin, som ikke bare omfatter arbejdet med muskler og led, men hele bevægelsesapparatet generelt. Det betyder også, at en fysioterapeut vil kunne afhjælpe dig smerter og gener i bløddelene, blandt andet musklerne, såvel som i leddene, nerverne og sener, hvor svære smerter kan opstå.

En fysioterapeut fra FysioDanmark i Svendborg kan hjælpe med både manuel behandling, herunder med fokus på forøgelse af fleksibiliteten og mobiliseringen af kroppens bevægelsesapparat, samt behandling af bløddelen, som blandt andet omfatter udstræk af muskler, udspændning af stramme strukturer, såvel som smertelindring på forskellige måder.

Smerter og gener i bevægelsesapparatet, herunder i muskler, led, sener og nerver, kan være ganske invaliderende, da det ofte kan forhindre kroppen i at bevæge sig ordentligt rundt, og endda komme ud af sengen. Vi ser ofte kroniske smerter og lidelser, i forbindelse med vores behandling med fysioterapi, men også forskellige skader, herunder sportsskader.

fys_svendborg

Kunne du tænke dig at få mere viden om, hvad sportsskader omfatter, hvad du selv kan gøre og meget mere, så kan du med fordel læse mere herom på Apotekets hjemmeside.

Fysioterapi hos vores fysioterapeut Svendborg

Du vil altid kunne forvente personlig og individuel behandling og udredning, når du vælger en fysioterapeut hos FysioDanmark i Svendborg. Vi starter nemlig altid vores behandlingsforløb ud med at lave en grundig udredning, hvori vi gennemgår gener og smerter, samt mulige kilder og behandlingsformer til disse.

Når det er blevet klarlagt, hvad en fysioterapeut kan gøre for dig, vil der blive lagt en plan for dit behandlingsforløb og tilrettelagt forskellige behandlingsmetoder og initiativer, for bedst muligt at kunne hjælpe dig. Det betyder også, at vi løbende vil give dig informationer og viden om din skade, dine gener, smerter eller hvad det end måtte være, der generer dig.

Det kan i mange tilfælde være en stor fordel med træning eller genoptræning, hvis man ønsker et hurtigt forløb. Ting tager naturligvis sin tid, og derfor kan man heller ikke forvente, at én enkelt behandling vil løse problemet. Derfor skal du forvente dig et længere forløb med behandling hos en fysioterapeut i Svendborg.

Du kan derudover også selv lave forskellige sundhedstiltag i din hverdag, herunder med fysisk aktivitet og sund og varieret kost, som, i mange tilfælde, kan være med til at fremskynde behandlingens effekt. Du kan blandt andet, på vores side, læse om varig bedring.

Leder du efter fysioterapi andre steder i landet? fx i Åbenrå eller Holbæk, så læs mere her