Fysioterapeut Hellerup - Kvalitetssikret fysioterapi nær dig

Du kan trygt besøge fysioterapeut Hellerup som er en del af FysioDanmark. Vi er Danmarks førende indenfor fysioterapi behandling. Med en fysioterapeut fra vores klinik i Hellerup, vil du være garanteret en behandling i højeste kvalitet, der kan hjælpe dig af med de skavanker, du måtte have.

fysioterapeut hellerup

Fysioterapeut Hellerup

Adresse

Strandvejen 104A, st. Hellerup, 2900

Åbningstider

Reception:
Man – fre: kl. 08:00 – 16:00

Behandling med fokus på dine behov

Hos FysioDanmark er det meget vigtigt for os, at vores klienter får den allerbedste fysioterapi behandling, når de besøger vores klinik i Hellerup. Derfor vil du altid blive tilknyttet en fysioterapeut, der er i stand til at skræddersy behandlingen efter netop dine behov og skavanker.

Forløbet starter med en dialog, hvor du og behandleren vil drøfte og gennemgå dine smerter og gener. Efterfølgende vil behandleren udarbejde en plan og et forløb, som er skræddersyet netop dine behov. Fysioterapi behandlingen har fokus på et langvarigt resultat, og din fysioterapeut vil give dig gode råd og tips med på vejen, der kan virke forebyggende overfor eventuelle fremtidige smerter.

Vores fysioterapeuter i Hellerup er nogle af landets dygtigste og mest erfarne eksperter, hvorfor du altid vil være garanteret et behandlingsforløb i allerhøjeste kvalitet. Vi benytter altid de nyeste behandlingsmetoder indenfor området, og når du besøger vores klinik, vil du være omgivet af rene og kvalitetssikrede faciliteter.

fysioterapi forløb

5 trin der er typiske for et behandlingsforløb

Meget mere end fysioterapi

Når du gør brug af vores fysioterapi behandling i Ikast, vil du have mulighed for at kombinerer forskellige behandlingsformer. Hos FysioDanmark tilbyder vi nemlig også personlig træning, holdtræning, massage og mere.

På vores klinik i Hellerup kan vi være behjælpelige indenfor mange flere behandlingsmetoder. Vi tilbyder også massage, personlig træning samt holdtræning, som du med fordel kan kombinerer med dit personlige forløb.

Vores holdtræninger består af alt fra cardio, yoga, pilates, cykling og meget mere, og du kan med fordel kombinere disse.Fælles for alle holdtræninger er, at du altid vil blive undervist af en fysioterapuet, hvor der vil være fokus på teknikker og muskelopbygning.

Hvis du døjer med smerter og gener som følge af hård fysisk træning, kan du med fordel prøve vores populære sportsmassage. Denne er især egnet til folk, der har smerter i muskler og led som følge af fysisk aktivitet, og er en meget populær og veldokumenteret behandling. Din fysioterapeut vil altid vejlede dig til hvilke behandlinger, du med fordel kan kombinerer.

Din fysioterapeut i Ikast vil altid anbefale dig hvilken type behandling og træning, det kan være behjælpelig i netop din situation. Uanset hvilken behandlingsform, du får brug for, vil du altid være omgivet af rene og kvalitetssikrede omgivelser.

Specialister i faget

Vores klinikker er stort set alle certificerede fysioterapeuter, så du ikke skal bekymre dig om hvorvidt din behandling er professionel – det er den. 

Vi har eksperter indenfor mange forskellige sportsgrene og skader.

Besøg os allerede i dag

Uanset hvilke gener og skavanker du døjer med, står vi hos FysioDanmark i Hellerup klar til at hjælpe dig af med disse. Med den rette fysioterapi behandling vil du både kunne forebygge fremtidige og få buk med nuværende smerter. 

Kontakt os i dag via +45 39 62 95 20 eller besøg vores klinik i hellerup, hvor en dygtig fysioterapeut altid står klar til at hjælpe dig uanset hvilke spørgsmål og undringer, du måtte have.

Læs også dette medie her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.