Fysioterapeut Helsinge - Kvalitetssikret fysioterapi nær dig

Fysioterapeut Helsinge hjælper dig med at få mest muligt ud af din hverdag med et skræddersyet behandlingsforløb indenfor fysioterapi. Du vil hurtigt kunne mærke forskel efter et påbegyndt forløb. Du vil være i de bedste hænder, hvis du vælger at starte et forløb hos os i FysioDanmark.

fysioterapi helsinge

Vi går meget op i at være opdaterede på ny viden og tager derfor jævnligt kurser, workshops og efteruddannelser for at sikre de bedste behandlingsformer for vores klienter. Alle vores medarbejdere er uddannede og har erfaringer med alle former for diagnoser. Flere har også videreuddannet sig med fokus på specifikke områder.

Fysioterapeut Helsinge

Adresse

Idrætsvej 21,
3200 Helsinge

Åbningstider

Man – tors: kl. 07:00 – 19:00
Fre: kl. 07:00 – 15:00

Hvordan foregår et forløb?

Hos FysioDanmark i Helsinge er vi et kyndigt team af fysioterapeuter, der har fagligheden i orden. Vi stræber efter at give vores klienter den bedst mulige behandling, som vi afdækker på baggrund af forskellige tilgange.

Hvad end du døjer med gener bestemte steder i kroppen, har været ude for en skade eller blot ønsker at få de bedste forudsætninger for en sund livsstil, er vi den rette klinik for dig. Vi kan foretage en screening af din krop, for at observere hvilke fysiske forudsætninger du har og mangler i forbindelse med din sportsgren, dit arbejde eller helt generelt i din hverdag.

Ud fra screeningtesten kan vi derfra rådgive og vejlede dig bedst muligt i forbindelse med træning eller et behandlingsforløb med fysioterapi. En behandling vil derfor altid være skræddersyet til den specifikke klient.

Vores fysioterapeuter er opdelt i forskellige teams ud fra kompetencer, så vores klienter kan få behandling og rådgivning fra en, der beskæftiger sig med lige netop det pågældende område. Disse teams er opdelt i henholdsvis ryg/nakke, ortopæd (alt med led) og neurologiske sygdomme.

fysioterapeut helsinge

De 5 trin i et behandlingsforløb

Vi tilbyder meget mere end fysioterapi

Vi har kompetencer og faciliteter til at udføre andre former for ydelser end det, man typisk forbinder med en fysioterapeut. Vi tilbyder træning af forskellige variationer, som typisk også vil starte med en samtale, hvor der planlægges den bedste løsning og forløb for dig.

Du kan enten starte til holdtræning i vores holdsal eller gå til individuel træning. Uanset hvilken træningsform du ender med at starte til, danner vores faciliteter rammen om et trygt træningsunivers, hvor du kan udfolde dig fysisk.

Derudover tilbyder vi også at lave ultralydsscanninger, som kan have forskellige formål. Vi anvender det typisk til at afdække omfanget af klienters skader, og for at kunne stille en eventuel diagnose hurtigt og nemt.

Med en ultralydsscanning kan man blandt andet se nærmere på betændelse i væv, rupturer og overbelastningsskader. Denne ydelse er ikke forbeholdt vores klienter, så hvis du blot ønsker en scanning i forbindelse med noget andet, kan du til hver en tid booke en aftale hos os.

Kontakt os endelig for spørgsmål til et eventuelt forløb.

Kvalitet i højsædet

Når du vælger FysioDanmark til din behandling, kan du være sikker på, at du får et professionelt forløb med resultater. Alle vores klinikker består af kvalificerede fagfolk, og de fleste klinikker er desuden certificerede fysioterapeuter.

Vi sætter kvaliteten højest når det kommer til vores medarbejdere og klienter.

fysioterapi helsinge

Besøg os allerede i dag

Uanset hvilke gener og skavanker du døjer med, står vi hos FysioDanmark i Hellerup klar til at hjælpe dig af med disse. Med den rette fysioterapi behandling vil du både kunne forebygge fremtidige og få buk med nuværende smerter. 

Kontakt os i dag via +45 39 62 95 20 eller besøg vores klinik i hellerup, hvor en dygtig fysioterapeut altid står klar til at hjælpe dig uanset hvilke spørgsmål og undringer, du måtte have.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.