Fysioterapeut Herning - Sundhed, træning og fysioterapi

Hos FysioDanmark er du sikret fysioterapeuter i højeste kvalitet, da vi er et af landets største kvalitetssikrede fysioterapikæder. Vi har over 80 klinikker fordelt ud i hele Danmark, så alle, i landets kroge, kan få behandling af en fysioterapeut, i deres nærområde, og i Herning.

Fysioterapi i Herning

Fysioterapeut Herning

Helsingør logo

Adresse

Viborgvej 97, 1. sal,
7400 Herning

Åbningstider

Man – tors: 07.30 – 19.00
Fredag: 07.30 – 16.00
Lør – søn: Lukket

Hvad indebærer fysioterapi?

Med fysioterapi menes der behandling af alt, fra mindre skader og skavanker og op til livslange lidelser og mén. Fysioterapi indebærer behandling af alt fra bløddele til sener og nerver. Bløddele omfatter muskler, hertil spændinger, samt udspænding i krop med fokus på smertelindring.

En fysioterapeut i Herning hjælper dig, gennem mobilisering og bevægelse, til en sundere og velfungerende krop. Du hjælpes med udfordringer i dit bevægelsesapparat. Med fysioterapi kan du overkomme skader, lidelser eller kroniske udfordringer.

Hovedformålet med fysioterapi er at få en funktionsdygtig krop og opnå bedst mulig livskvalitet. Dette sker gennem en god bevægelse i kroppen. Du kan læse mere om fysioterapi generelt på Sundhed.dk.

fysioterapeut i Herning

Hvem benytter en fysioterapeut i Herning?

Generelt, om det er i Herning eller andre steder, kan fysioterapi benyttes af alle mennesker, gamle som unge. I vores klinikker hjælper vi både børn, gravide, sportsudøvere og ganske normale, aktive folk. Du kan få skræddersyet et forløb til præcis dine behov i samarbejde med din udvalgte fysioterapeut i Herning.

Dit behandlingsforløb starter ud med test, i forbindelse med din mobilitet, og dine eventuelle skader og lidelser. Herefter lægges der en plan for din process med fysioterapi.

Hos FysioDanmark har vi mange forskellige muligheder. Du kan både starte op på et individuelt forløb med egen fysioterapeut, eller du kan begynde med træning på vores hold, i landets klinikker. Om nødvendigt, tilbyder vi også massage og personlig træning.

Udredning på højt niveau

Skader og lidelser kan hindre dig i at have en velfungerende hver dag, hvor din livskvalitet forringes. Hos en fysioterapeut i Herning fra FysioDanmark, er du i trygge hænder, og vi ser på dine behov og ønsker og strikker det bedste forløb sammen, så du hurtigst muligt kan komme på rette spor igen.

Vores terapeuter benytter kun de nyeste behandlingsmetoder, som sikrer dig kvalitet. Alle vores fysioterapeuter har relevant baggrund og uddannelse, og vi uddanner og certificerer os selv løbende for at være aktuelle og kende til de bedste metoder. En udvikling, der sikrer dig bedst mulige behandlinger.

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om dine muligheder, ellers kan du her på siden finde en klinik tættest på dig. Find vores klinikker flere steder i landet, herunder i HjørringKøgeSlagelseBallerupRanders og Sønderborg, foruden i Herning.

Hvis du søger massage, kan du læse mere om dette her: massage Vejlemassage Frederiksberg og massage Aalborg.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.