Fysioterapeut Randers - Fysioterapi i højeste kvalitet

Få hjælp til smertelindring, genoptræning, kroniske lidelser eller hvad du måtte have af gener. Hos FysioDanmark kan du få behandling af en fysioterapeut Randers, som er blandt nogle af landets bedste. Vi har samlet de bedste til fysioterapi, så du kan forvente den højeste kvalitet.

Fysioterapeut randers

Fysioterapeut Randers

randers fysioterapi

Adresse

Niels Brocks Gade 12, 4. sal
8900 Randers C

Åbningstider

Man- tors: 07.30 – 20.00
Fredag: 07.30 – 16.00
Lørdag: 10.00-14.00

Vi har plads til alle

Med de nyeste indsigter og viden om behandlingsmetoder sikrer vores fysioterapeut dig den behandling, du måtte have brug for. Vi sætter behandlingen og forløbet efter det behov, du har, idet vi ved, at alle har brug for skræddersyet behandling til præcis den skade eller gene, de går rundt med.

Vi byder alle velkommen i vores klinikker, og ser derfor alle mennesker og målgrupper lige – fra professionelle sportsudøvere og til børn og gravide. Vores fysioterapeut i Randers hjælper derfor med fysioterapi til alle former for gener og behov.

fys randers

Vi stiller trygge rammer til rådighed i Randers, så du kan kan føle dig velkommen og i udvikling. I vores centre finder du både inviduel hjælp til træning eller genoptræning, men du kan desuden benytte dig af de moderne faciliteter såvel som vores holdtræning.

Sund livsstil giver et langt og friskt liv

Vi opfordrer alle til at mærke deres krop efter, så eventuelle gener eller lidelser kommer til livs gennem træning eller fysioterapi. Med den rette træning får du en sund livsstil, da det netop er bevist at træning er god forebyggelse for skader idet man holder sit bevægelsesapparat i gang.

Din kommende fysioterapeut i Randers vil hjælpe dig med at sætte det rette forløb, med de rette øvelser til det, du har behov for. Da vi benytter os af de nyeste behandlingsmetoder, ser vi også ind i alternativer til behandling, hvis ikke resultaterne kommer ved træning.

Hvad indebærer fysioterapi med en fysioterapeut i Randers

Hos FysioDanmark kan du få kontakt med egen fysioterapeut i Randers, eller hvor du kommer fra, som sammen med dig sætter dit forløb ud fra tests, som I har foretaget sammen. Denne opstart kigger ind i dine skavanker og fysiske udfordringer.

Den behandling I sætter kan indeholde alle former for træningsforløb med dit bevægelsesapparat. Fysioterapi indebærer generelt en aktivering eller vedligeholdelse af bevægelsesevnen. Man arbejder her med nerver, spændinger, bløddele som muskler.

Du kan læse meget mere om fysioterapi som behandling på Sundhed.dk.

Et forløb med din individuelle fysioterapeut i Randers kan også kombineres med holdtræning, hvis dette er et ønske. Det kan give et sjovt indspark med træning i fællesskab med andre. Vi tilbyder alt fra Yoga, løbehold, Cardio, konditionstræning, styrke og meget andet. Som du kan læse endnu mere om her på siden.

Læs også om vores klinik og fysioterapeut i Kalundborg.

Du kan se endnu mere om os på vores behandlinger og flere af vores glade medlemmer på Facebook, hvor vi har samlet flere projekter og historier.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.