Fysioterapeut Ballerup - Bedste fysioterapi nær dig

Hos fysioterapeut Ballerup og FysioDanmark er vi et af landets førende og største kvalitetssikrede kæde indenfor fysioterapi, og hos os vil du være garanteret en skræddersyet fysioterapi med den rette behandlingsform i Ballerup.

fysioterapi Ballerup

Fysioterapeut Ballerup

Adresse

Tempovej 10B,
2750 Ballerup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-19:00
Fre: 07:00-15:00
Lør – søn: lukket

Skræddersyet fysioterapi

Træning og vedligeholdelse af kroppen er helt essentielt for at kunne leve et sund og godt liv, og derfor bør du kontakte vores fysioterapeuter, hvis du har skader, kroniske lidelser eller andre skavanker. Når du vælger en fysioterapeut fra FysioDanmark i Ballerup, vil du være garanteret et skræddersyet forløb.

Vi garanterer, at vores fysioterapi bliver udført af de dygtigste fysioterapeuter i landet, som er i stand til at give dig den rette behandling ud fra din givne situation. Din fysioterapeut i Ballerup vil altid benytte de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder indenfor området, hvorfor du kan forvente kvalitetssikret og god fysioterapi.

Vores erfarne og dygtige fysioterapeuter er nogle af landets dygtigste, hvorfor vi kender alt til, hvad der rører sig inden for fysioterapi, forebyggelse og træning. Du kan trygt stole på, at du får den rette behandling, når du benytter en fysioterapeut i vores center i Ballerup, og vi stræber altid på at give dig de bedste forudsætninger for en god og sund hverdag. Du kan læse meget mere om vores træning i Ballerup på vores hjemmeside.

Forløbet i 5 trin

Hvad kan en fysioterapeut hjælpe med

Fysioterapeut Ballerup kan være behjælpelig på flere måder, hvad gælder skader og ømhed i muskler, led, nerver, sener, men også generel sundhed. Hvis du oplever udfordringer med dit bevægelsesapperat, kan du ved hjælp af den rette fysioterapi i Ballerup få hjælp til genoptræning af dine skavanker.

Ønsker du, at vide mere om forbyggelse af skade? Læs mere her

Et forløb med en fysioterapeut fra FysioDanmark i Ballerup vil have fokus på at fikse eksisterende skader såvel som forebyggelse af skader. Du vil blive tilknyttet en af landets dygtigste fysioterapeuter, der vil sammensætte et behandlingsforløb, som er skræddersyet efter de skavanker, du måtte have.

På forløbet med en fysioterapeut vil der være fokus på at arbejde med den opståede skade, og samtidig give dig de rette værktøjer til at forebygge eventuelle skader i fremtiden. 

Du kan både vælge et forløb, hvor du er tilknyttet en fysioterapeut i Ballerup, eller du kan vælge at gøre brug af vores holdtræning, personlig træning eller andet. Vi har holdtræning i form af både cardio, løbehold, yoga, pilates, styrke, seniortræning og meget andet, hvilket giver dig mulighed for at bruge tiden på præcis det, du har behov for.

Hos FysioDanmark har vi nemlig masser forskellige faciliteter og muligheder at vælge mellem, hvorfor du kan vælge præcis det forløb, der passer bedst til dig. Alle vores faciliteter i Ballerup er af højeste kvalitet, og når du benytter fysioterapi hos os, vil du kunne vælge mellem 80+ klinikker.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.