Fysioterapeut i Slagelse - Bedste fysioterapi nær dig

Hos FysioDanmark i Slagelse, er vi eksperter inden for alle former for fysioterapi behandling, og du vil altid være tilknyttet en af landets dygtigste fysioterapeuter. Der kan være mange grunde til, at man har brug for en fysioterapeut Slagelse til udredning af sine skavanker, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilke problemer, du måtte have.

Fysioterapeut slagelse

Fysioterapeut Slagelse

Logo slagelse

Adresse

Elmedalsvej 2,
4200 Slagelse

Åbningstider

Man- tors: 08.15 – 17.00
Fredag: 08.15 – 14.00

Fysioterapi i Slagelse er for alle, herunder også børn, gravide og ældre mennesker. Vi kan allesammen døje med skader, smerter og andre skavanker, som vi har brug for fysioterapeut til at hjælpe med. Derfor bør du aldrig tøve med at tage kontakt til FysioDanmark, hvor vi møder alle i øjenhøjde og med bedste intentioner.

Når du vælger vores center i Slagelse, vil du være tilknyttet en fysioterapeut, som er en af de dygtigste i landet. Vi garanterer kvalitetssikret fysioterapi i enhver form for behandling, i alle vores klinikker landet over. I vores centre kan du både gøre brug af personlig fysioterapi og personlig træning, eller du kan vælge vores holdtræning og andre former for træningsmetoder.

Vores center og faciliteter i Slagelse er af højeste kvalitet, hvorfor du altid vil være sikret et træningsforløb i de bedste og tryggeste omgivelser.

Skræddersyet fysioterapi

Når du benytter FysioDanmark i Slagelse, vil du være tilknyttet en personlig fysioterapeut, som er ekspert inden for området. Uanset hvilken af vores klinikker, du besøger, vil du altid være sikret en behandling af højeste kvalitet.

Fysioterapeuter kan være behjælpelige i mange forskellige situationer, hvor du oplever smerter og skader i muskler, led, nerver, sener eller andet. Uanset hvilke udfordringer du måtte stå overfor, vil den dygtige fysioterapeut være i stand til at skræddersy en behandling præcis efter dine behov og skavanker.

På et forløb med en fysioterapeut i Slagelse, vil der både være fokus på forbyggelse af skader, samt behandling af eksisterende skader og skavanker. Du vil i samarbejde med en dygtig fysioterapeut få et skræddersyet forløb, som er specifikt tilpasset dine behov. Der vil være fokus på at give dig de rigtige redskaber, der kan forebygge eventuelle opstående problematikker i fremtiden.

Besøg os i Slagelse

Vi tilbyder ikke kun personlig fysioterapi i Slagelse, men hos FysioDanmark kan du også gøre brug af vores holdtræning, personlig træning og meget andet. Med vores 80+ klinikker fordelt i hele landet, finder du også en fysioterapeut tæt på dig.

Du har også mulighed for at kombinere dit indviduelle fysioterapi forløb med vores holdtræninger, hvor du vil træne i trygge omgivelser sammen med en masse andre. Vi glæder os til at møde dig og se nærmere på dit forløb, og hvordan vi når resultater, for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 88 20 88 50, hvis du har spørgsmål i forbindelse med din fysioterapi.

Leder du efter fysioterapi andre steder i landet? fx i Åbenrå eller Holbæk, så læs mere her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.