Massage Aalborg - få en professionel massør nær dig

Hos FysioDanmark tilbyder vi ikke kun fysioterapi – vi er nemlig også eksperter indenfor professionel massagebehandling. Hvis du døjer med ømhed, anspændthed, myoser eller andet, kan en massør hos massage Aalborg, være behjælpelig til at få buk med smerterne.

Massage aalborg

Massage Aalborg

Adresse

John F. Kennedys Plads 1R, 4. sal, 9000 Aalborg

Åbningstider

Man – tors: 07.15-19:00
Fre: 07:15-16:00
Lør: 9:00-15:00
Søn: Lukket

Adresse

Skelagervej 379A, 1.
9000, Aalborg

Åbningstider

Man – tors: 08:00-19:00
Fre: 08:00-14:00
Lør-søn: Lukket

Når du får en masage hos FysioDanmark i Aalborg, vil du blive tilknyttet en massør, som er blandt de dygtigste i landet. Denne person er i stand til at skræddersy en behandling præcis efter de behov, du måtte have.

Behandling med fokus på dine behov

Din massage behandling starter med en grundig dialog omkring dine gener, hvorefter der vil blive skræddersyet en professionel behandling til dig. Vi har stor erfaring indenfor området, og du kan altid regne med en kvalitetssikret behandling med langvarige resultater. 

Med en professionel behandler fra FysioDanmark kan du også få en grundig sportsmassage. Denne form for behandling er også kaldet fysiurgisk massage, som både virker forebyggende såvel som behandlende. Denne type er til dig, der har trænet hårdt og derfor har brug for at få løsnet op i kroppens muskulatur. 

Mange forskellige behandlingsmetoder

Hos FysioDanmark i Aalborg tilbyder vi mange forskellige slags behandlinger, og hos os kan du også få en kvalitetssikret fysioterapi. Uanset hvilken behandling du måtte have brug for, kan du altid være sikker på at modtage en behandling af højeste kvalitet. 

Bedste massage i aalborg

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for en massør eller en fysioterapeut, så kan du altid kontakte os, hvor vi vil tage en dialog omkring dine gener. Herefter vil en af vores dygtige medarbejdere vurderer, hvorvidt du har behov for massage eller fysioterapi. 

Hos FysioDanmark i Aalborg har du mulighed for at kombinere forskellige behandlingsformer. Vi tilbyder nemlig massere forskellige behandlingsformer – herunder også fysioterapi, holdtræning og personlig træning. 

Blandt vores holdtræninger tilbyder vi en masse forskellige slags træninger; alt fra yoga til cardio og styrketræning. Du kan med fordel vælge at kombinere forskellige slags behandlingsformer i forbindelse med din massage. 

Høj kvalitet og effektivitet

Når du modtager en professionel behandling hos FysioDanmark i Aalborg, kan du altid regne med en behandling af højeste kvalitet. Vores massør er sundhedsfaglig ekspert, og derfor kan vedkommende med sikkerhed give dig den helt rette og kvalificerede hjælp. 

Vi tilbyder altid de nyeste og bedste behandlingsmetoder, og når du besøger vores klinik i Aalborg, vil du være omgivet af rene og kvalitetssikrede omgivelser. Ved et forløb hos os vil du ikke blot modtage en god massage eller fysioterapi, men du vil også få gode råd og tips med på vejen, der kan virke forebyggende mod eventuelle fremtidige skader og skavanker.

Vores professionelle team står altid klar til at vejlede og hjælpe dig til en bedre og sundere hverdag, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har de mindste undringer eller spørgsmål. Læs også om massage her eller find fysioterapi i Grenaa tæt på.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.