Massage Frederiksberg - Professionel massør nær dig

Døjer du med ømhed, anspændthed eller myoser? Hos FysioDanmark er vi ikke kun behjælpelige i forbindelse med fysioterapi behandling – vi tilbyder nemlig også professionel massage af højeste kvalitet. 

 
Massage Frederiksberg

Massage Frederiksberg

frederiksberg logo

Adresse

Bülowsvej 3A, 1870
Frederiksberg C

Åbningstider

Man – fre: kl. 7 – 19
Lør – søn & helligdage: kl. 8 – 15

En behandling med fokus på dig

Uanset hvilke skavanker du måtte have, vil en professionel massør fra FysioDanmark på Frederiksberg kunne hjælpe dig. Vores medarbejdere er nogle af landets dygtigste indenfor massage, træning og fysioterapi, hvorfor du altid kan regne med en behandling i allerhøjese kvalitet. 

Behandlingen vil altid have fokus på netop dine behov, hvorfor den vil være baseret på en tæt dialog med en massør, hvor I vil drøfte dine gener. Herefter vil du modtage en professionel behandling, som både virker behandlende, med også har fokus på langvarige resultater, således at smerterne ikke kommer igen. 

Hos FysioDanmark på Frederiksberg tilbyder vi kvalitetssikret sportsmassage. Denne behandlingsform kaldes også for fysiugisk massage, som har både virker forebyggende såvel som behandlende. Den er særligt egnet til dig, der har trænet for hårdt og derfor har behov for at få løsnet op i muskulaturen.

frederiksberg massage

Masser behandlingformer

Vi tilbyder ikke kun professionel massage og fysioterapi på Frederiksberg – hos os kan du også gøre brug af vores holdtræning. Blandt vores holdtræninger tilbyder alt fra yoga til cardio og styrketræning. 

Uanset hvilken type behandling eller træning du ønsker, kan du altid være sikker på at være omgivet af de kvalitetsbevidste omgivelser. Ydermere er samtlige af vores medarbejdere nøje udvalgt, hvad end der er tale om en professionel massør, fysioterapi, holdtræning eller andet. 

Du kan med fordel vælge at kombinere forskellige behandlingsmetoder i forbindelse med din massage. Din massør vil altid vejlede dig til hvilken slags træningsform, der passer bedst til udredning af dine smerter og skavanker.

Kvalitetssikrede behandlinger

Hos FysioDanmark på Frederiksberg tilbyder vi kun behandlinger af allerhøjeste kvalitet. Derfor er samtlige af vores medarbejdere sundhedsfaglige eksperter, der med sikkerhed kan give dig den helt rette hjælp og behandling. 

Vi arbejder altid med de nyeste behandlingsmetoder, og med en massør fra FysioDanmark går du aldrig på kompromis med kvalitet. Når du modtager en behandling i vores klinik på Frederiksberg, vil du være omgivet af lækre faciliteter. Vi er et moderne center, og uanset hvilken af vores klinikker du besøger, vil der altid være lækre faciliteter såsom bad, omklædning mm. 

Din sundhed er vigtig for os, og hos FysioDanamrk på Frederiksberg står en professionel massør klar til at hjælpe dig af med dine smerter, så du kan vende tilbage til en sund og behagelig hverdag.

Vores team på Frederiksberg står altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål eller undringer i forbindelse med din massage, kan du altid kontakte os. Vi kan give dig den rette vejledning uanset hvilke skavanker, du måtte have.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.