Fysioterapeut i Hjørring - Fokus på sundhed og fysioterapi

Hos FysioDanmark i Hjørring finder du en erfaren og professionel fysioterapeut, der kan afhjælpe både gener og smerter i muskler og led, sener og nerver, samt øge mobilitet og fleksibilitet, så du kan højne din livskvalitet og glæden ved hverdagen.

Fysioterapeut i Hjørring

Fysioterapeut Hjørring

Hjørring klinik logo

Adresse

Åstrupvej 53,
9800 Hjørring

Åbningstider

Man – tors: 07.35 – 17.00
Fredag: 07.35 – 14.00

Du finder en fysioterapeut nær dig i Hjørring, som, med mange års erfaring inden for faget, kan yde og levere en behandling, baseret på dine individuelle behov og gener. Derfor vil din behandling også være ganske personlig. Kontakt gerne en klinik i Hjørring, hvis du ønsker behandling med grundlag i de nyeste og bedste behandlingsformer.

Behandling med fysioterapi i Hjørring

Ved indledelsen af et behandlingsforløb hos FysioDanmark i Hjørring, vil du først gennemgå en udredelse af dine smerter og gener, så vi kan få en bedre indsigt i, hvad det er, du går og kæmper med. Hertil vil du få information og viden omkring din situation, som du selv kan være med til at forbedre med øvelser og forskellige sundhedstiltag, herunder fysisk aktivitet.

Vi arbejder ikke blot med behandling hos en fysioterapeut, men også med personlig behandling fra din side. Dette betyder, at du vil få redskaber og øvelser, som du kan tage med dig hjem og bruge, så du derhjemme kan hjælpe med fremgangen af din behandling.

Behandling med fysioterapi i Hjørring

Et behandlingsforløb vil være 100% baseret på netop dine behov og ønsker og ud fra de smerter eller gener, du måtte have. Derfor er ethvert behandlingsforløb også forskelligt hos FysioDanmark. Vi ønsker netop at imødekomme vores patienter bedst muligt, og det, mener vi, gøres ved at fokusere på den enkeltes situation, smerter og gener, samt fysiske tilstand.

Fysioterapi i øjenhøjde

Fysioterapi omfatter en bred vifte af behandlingsformer og behandlingsområder. Fysioterapi omhandler hele kroppens bevægelsesapparat, herunder både nerver og sener såvel som muskler og led. Når du får behandling med fysioterapi af en fysioterapeut hos FysioDanmark i Hjørring, vil du således kunne forvente at øge din mobilitet og fleksibilitet.

Vi arbejder til dagligt med alt fra skader til kroniske lidelser, og derfor er hver dag også forskellig for en fysioterapeut i Hjørring. Dog kan du være sikker på at møde en fysioterapeut hos FysioDanmark i Hjørring, så lytter til dine bekymringer, spørgsmål og informationer, når du indleder et behandlingsforløb hos os.

Om det skulle være fysioterapi for dig som gravid, eller måske for dit barn, eller om det er behandling af en sportskade, gør bestemt ingen forskel for os. Vi tager imod enhver lidelse eller smerte på samme både, så alle kan føle sig trygge hos en fysioterapeut i Hjørring.

Vil du vide mere om sportsskader, kan ud med fordel læse om dette hos Apoteket.dk.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.