Massage Svendborg - Få hjælp til spændinger og smerter

Hos FysioDanmark tilbyder vi mange forskellige behandlinger for kroppen, men vi tilbyder endnu ikke massage i Svendborg, det gør vi dog i mange af vores andre klinikker. Hvis du er interesseret i enten fysiurgisk, sports- eller velværemassage, så kan du læse med her og blive klogere på vores forskellige behandlingsmetoder, som vi tilbyder i vores klinikker.

Massage Svendborg

Massage Svendborg

Vi har i øjeblikket ingen hjemmeside til vores klinik i Svendborg. Men her kan I finde klinikker tæt på. 

logo odense

Adresse

Vestre Stationsvej 11,
5000 Odense C

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

logo odense

Adresse

Præstevej 12,
5210 Odense NV

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

logo odense

Adresse

Rugårdsvej 40,
5000 Odense C

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

En massage kan enten være forebyggende eller behandlende, så alt efter, om du ønsker smertelindring og afspænding eller professionel hjælp til at forebygge skader og skavanker, kan du føle dig i trygge hænder. 

Et skræddersyet forløb

Vores massører vil altid tage en snak med dig om din tilstand og dine forventinger, så i sammen kan finde den bedst mulige løsning og et behandlingsforløb, der er skræddersyet til dig. Det gælder også, hvis du skulle være interesseret i behandlinger af en fysioterapeut Svendborg

Alle vores behandlere er professionelle og har erfaring med behandling af kroppen på flere måder. De har hver især deres specialiseringsområder inden for fysioterapi, massage eller træning, så du altid vil være sikker på at få en behandler, der har speciale i lige netop det, du har brug for.

En fysioterapeut fra FysioDanmark i Svendborg kan hjælpe med både manuel behandling, herunder med fokus på forøgelse af fleksibiliteten og mobiliseringen af kroppens bevægelsesapparat, samt behandling af bløddelen, som blandt andet omfatter udstræk af muskler, udspændning af stramme strukturer, såvel som smertelindring på forskellige måder.

Smerter og gener i bevægelsesapparatet, herunder i muskler, led, sener og nerver, kan være ganske invaliderende, da det ofte kan forhindre kroppen i at bevæge sig ordentligt rundt, og endda komme ud af sengen. Vi ser ofte kroniske smerter og lidelser, i forbindelse med vores behandling med fysioterapi, men også forskellige skader, herunder sportsskader.

fys_svendborg

Kunne du tænke dig at få mere viden om, hvad sportsskader omfatter, hvad du selv kan gøre og meget mere. Det kunne også være man skulle igang med at bruge noget andet udstyr. Det kan du med fordel læse mere herom på Apotekets hjemmeside.

Forskellige former for massage

Vi tilbyder flere forskellige former for massagebehandlinger hos FysioDanmark, da vi ønsker at kunne hjælpe alle med at føle velvære i deres krop, uanset fysisk tilstand. Vores sportsmassage er god til dig, der træner hårdt og har brug for at få løsnet op i muskler og led i kroppen. Det kan både være i forbindelse med skader og udfordringer, eller for bedre restitution. 

Sportsmassage er dog ikke kun for professionelle sportsudøvere. Alle der har brug for en forløsende og effektiv behandling, kan have gavn af denne behandlingsform. Det kaldes derfor også for fysiurgisk, da det blot er en behandling, der er fokuseret på at optimere fysikken.

Kvalitetssikret behandling hos FysioDanmark

Uanset om du søger massage, fysioterapi, træning eller vejledning i sundhed, så er du velkommen i alle vores klinikker, som indtil videre, findes på mere end 80 placeringer rundt om i Danmark. 

Det er ikke alle vores klinikker, der tilbyder alle behandlinger og faciliteter, men du kan med sikkerhed altid finde en klinik i nærheden af, hvor du bor. Hvis du har brug for massage i Svendborg, kan vi henvise til en af vores klinikker i Odense, hvor der også er mulighed for bassintræning i vand.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.