Massage Humlebæk - Professionel behandling hos massør

Træk stikket ud, nyd roen og de rare omgivelser med massage i Humlebæk, der er en ideel forkælelse af både krop og sjæl. Med massage hos FysioDanmark kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dine ømheder og spændinger. 

Massage Humlebæk

Massage Humlebæk

Åbningstider

Man – tors: 08:00-18:00
Fre: 07:00-17:00
Lør: 9:00-15:00
Søn: Lukket

Behandling hos massør for både smerter og velvære

Hos FysioDanmark tilbyder vi to former for behandling: velvære massage og sportsmassage, der også kaldes for fysiurgisk massage. Forskellen på de to behandlinger er, at den første opløser dine spændinger med langsomme bevægelser og lette tryk, hvorimod den anden dybdegående behandling, fjerne infiltrationer i dine muskler. 

Med massage i Humlebæk kan du kombinere fysioterapi og massagebehandling for en hurtigere og mere effektiv bedring af dit bevægelsesapparat. 

Massage og fysioterapi

Forebyggende og behandlende sportsmassage

Sportsmassage kan virke både behandlende og forebyggende for kroppen. Denne type behandling, er til dig, der har trænet, eller træner, hårdt, og har behov for at få løsnet kroppen og muskulaturen op. Behandlingen er også effektiv i forbindelse med skader eller andre udfordringer.

Sportsmassage er på inden måde kun til dig, der dyrker sport på højt plan, men er også til dig, der bare ønsker en dybdegående behandling, der løsner op i hele kroppen. Behandlingen kan også bruges som fundament til ordentlig genoptræning af dine muskler. 

Leder du efter en fysioterapeut København, Roskilde eller Aalborg?

Velvære massage Humlebæk

Vores velvære behandling kan bruges som en pause fra hverdagens stress og jag, og det kan være en tiltrængt pause. Massage i Humlebæk er ikke kun godt for kroppen, men kan også være med til at give ro i sindet, samt afstresse. Denne behandling er for både krop og sjæl.

Kombiner massage i Humlebæk med fysioterapi

Hvis du påbegynder et forløb med fysioterapi, kan vi anbefale, at kombinere med massage, hvis det kan effektivisere behandlingsforløbet. Vi skræddersyer altid din behandling, så den matcher dig og dine behov. 

En massør hos FysioDanmark er altid enten færdiguddannet massør, eller i gang med sin uddannelse. Derfor kan du være sikker på, at du altid får professionel behandling hos os. Book tid hos en massør i dag i Humlebæk eller på en af vores 80 andre klinikker. 

Leder du efter en massør i Aarhus, Holbæk eller Odense?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.