Massage Holbæk - Professionel behandling hos Massør

Med massage Holbæk kan du blive fri for smerter og spændinger. Med en behandling fra en af FysioDanmarks dygtige massører får du afviklet gener og ømhed i bevægelsesapparatet. Vi tilbyder både fysiurgisk og velvære massage, så der er noget for alle. Find din lokale FysioDanmark klinik i Holbæk, og book din tid allerede i dag. 

Massage Holbæk

Holbæk logo

Adresse

Sports Allé 5B, 4300 Holbæk 

Åbningstider

Man: 09.00 – 17.30
Tirs: 07.00 – 17.30
Ons: 08.00 – 12.30
Tors: 09.00 – 19.00 
Fre: 08.30 – 16.00
Lør:  08.00 – 13.00 
Søn: lukket

Behandling hos en dygtig og kompetent massør

Når du booker tid til massage Holbæk på vores klinik, bliver du altid mødt af dygtigt og imødekommende personale. Alle vores massører er fysioterapeutstuderende, der alle har bestået eksamen inden for området, og de er derfor alle yderst kompetente til at sikre maksimalt udbytte og velvære. 

Vi bruger massage i mange kombinationer og behandlingsforløb. Det kan være i kombination med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra hverdagens gøremål. Behandlingen er altså for alle, og du behøver ikke være elitesportsudøver, for at få behandling hos en massør i Holbæk. 

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Holbæk tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Fysiurgisk eller velvære massage Holbæk

Fysiurgisk behandling, der også kaldes for sportsmassage, virker både behandlende og forebyggende. Behandlingen er god til dig, der træner hårdt og ofte, men også til dig, der ønsker en dybdegående massage, der løsner kroppen og muskulaturen op. 

Behandlingen kan også bruges i forbindelse med en skade, eller være med til at reducere spændinger ved stillesiddende computerarbejde, belastende arbejdsstillinger eller lignende. 

En massage Holbæk kan også være ren afslapning. Vores velvære behandling er en god måde at få en pause og ro i hverdagen. Det er ikke kun afslappende for kroppen, men kan også være med til at give ro i sindet. Her får du en behandling hos FysioDanmark, der er for både krop og sjæl. 

Sundhed og velvære i trygge rammer

På vores klinik finder du alt det bedste fra fysioterapi, sundhedsfremme og fitness under ét tag. Vores personale har alle et højt fagligt niveau, personligt engagement og vil alle sammen det bedste for dig. 

Er du interesseret i massage Holbæk? Besøg vores klinik på Munkholmvej 17, 4300 Holbæk eller kontakt os på telefon +45 59 43 93 04 eller mail 4300@fysiodanmark.dk

FAQ

Hvilke typer af massage tilbyder I?

Hos FysioDanmark tilbyder vi både fysiurgisk massage og velvære massage. Det er altid en god ide at tale med vores klinik om, hvilken slagt behandling, der passer bedst til dig og din krops behov. 

Tilbyder I andet end massage?

Ja, du kan læse meget mere på vores hjemmeside om, hvad vi kan tilbyde, men udover massage, så tilbyder vi også fysioterapi, fitness, osteopati samt holdtræning, og meget, meget mere. 

Hvad er prisen på massage Holbæk?

Massage Holbæk bliver udført af vores dygtige fysioterapeutstuderende, der alle har bestået eksamen i massage. Prisen ligger på 275 kr for 30 minutter og 500 kr for 60 minutter. Det koster 200 kr, hvis du udebliver fra din aftalte tid. 

Hvad er forskellen på fysiurgisk massage og velvære massage?

En fysiurgisk massage er også det man ofte kalder for en sportsmassage, og er en behandling, der går i dybden helt ned i muskulaturen. Velvære massage er derimod en behandling for nydelse og afslapning. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.