Fysioterapeut Lyngby - Fysioterapi og træning i topklasse

Hos en Fysioterapeut Lyngby kan du lindre smerter og eller kroniske lidelser, som du døjer med i løbet af hverdagen. Hos FysioDanmark kan du blive tilknyttet en fysioterapeut Lyngby, som har fokus på sundhed og træning.

Fysioterapeut Lyngby

Fysioterapeut Lyngby

Logo lyngby

Adresse

Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal, 2800 Lyngby

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 15.00

I vores 80+ klinikker i hele landet, finder du de førende fysioterapeuter, som alle har de nyeste behandlingsmetoder med i baggagen. Vi går op i, at du får den bedste behandling uanset dine skader, skavanker eller lidelser. Vi afhjælper både gener og smerter i muskler, sener, led, nerver og meget andet.

Med et forløb hos os, i Lyngby, er du sikret et personligt forløb tilpasset dine behov, da vi skræddersyer udfra dit bevægelsesapparat og funktionsevne, såvel som tiden. Med den rette planlægning, fremgangsmåde og behandlinger, søger vi at få dig mest effektivt og behageligt gennem et forløb, hvor du arbejder med dine smerter.

Moderne faciliteter og muligheder

Ikke nok med at du kan afhjælpe dine smerter og lidelser, i samarbejde med en personlig fysioterapeut i Lyngby, giver vi, hos FysioDanmark, også dig muligheden for at kombinere dit fysioterapi med blandt andet holdtræning. 

Vi har holdtræning, som dækker over et væld af muligheder i alt fra cardio træning, yoga, pilates, løbehold, TRX træning, efterfødsels-, seniortræning og meget andet. Det tilgodeser netop alle former for folk og tilhørende bevægelsesmuligheder.

fysioterapeut lyngby

Foruden vores mange hold og dit individuelle forløb med en fysioterapeut i Lyngby, kan du også benytte dig af vores mange moderne og lækre faciliteter, præcis ligesom i dit nærmeste fitnesscenter. 

Vi tilgodeser alle, og derfor har vi både seniorer, gravide, børn, sportudøvere og alt herimellem forbi til fysioterapi i større eller mindre grad. Uanset dine muligheder og dinlivssituation, kan vi finde et passende forløb til dig med en fysioterapeut i Lyngby.

Trygge rammer med en fysioterapeut i Lyngby

Vi værner om din tryghed, og med de mest professionelle fysioterapeuter, sikrer vi dig et varmt og velkomment miljø, hvor du føler dig hjemme uanset. For os betyder god stemning og den rette træning alt, samt vores bidrag til viden inden for sundhed og sundhedsfremme.

Hvad end du har behov for genoptræning efter en skade i ryg, ben, led m.m., eller om du ønsker at være proaktiv og lave forebyggende træning, kan vi hjælpe med de rette øvelser, tempo og mobilisering af led.

Du vil, før opstart af et forløb med fysioterapi, få indsigt i, hvad du fejler, hvorfor, hvordan dit forløb vil udstrække sig, samt mulige hjemmeopgaver, som du skal arbejde med. Alt sammensat med din personlige fysioterapeut i Lyngby. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og din lokale fysioterapeut, hvis du har spørgsmål til fysioterapi eller vores behandlingsmetoder. Vi står klar med åbne arme i vores centre, klinikker og hos de lokale fysioterapeuter. Find den klinik, der ligger tættest på dig.

Læs mere om hvad fysioterapi er på vores side, såvel som yderligere information på Sundhed.dk.

Læs mere om fysioterapeut i Skive eller Birkerød her. Hvis du søger massage, kan du læse mere om dette her: massage Vejlemassage Frederiksberg og massage Aalborg.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.