Fysioterapeut Birkerød - Kvalitetssikret fysioterapi

Fysioterapeuet Birkerød er en del af andets førende fysioterapikæder hjælper vi de fleste former for skader eller udfordringer med kroppens bevægelighed. Med over 80 klinikker fordelt i hele Danmark kan vi hjælpe, hvor du er. Derfor finder du også en lokal fysioterapeut i Birkerød.

fysioterapeut birkerød

Fysioterapeut Birkerød

Adresse

Søndervangen 47 Birkerød, 3460

Åbningstider

Mandag – fredag 08:00 – 17:00

Lukket lørdag-søndag

Vi stræber efter at skabe resultater for vores patienter, og gennem de nyeste behandlingsmetoder og stor faglig indsigt sikrer vi, at din fysioterapi er på højeste faglige niveau og med skræddersyede øvelser og forløb.

Uanset dit problem, ser vi altså på, hvad der er relevant for dig at arbejde med, under din fysioterapi med en personlig fysioterapeut i Birkerød. Vi ved, at alle kroppe og skader er forskellige, og derfor har du behov for at tilgå dine udfordringer på din måde.

I vores klinikker behandler vi alt fra professionelle sportudøvere og løbere til seniorer, børn eller gravide. Du vil derfor blive mødt, hvor du er, og i den livsituation, du står i. Alle er velkomne, og om du kæmper med en kronisk skade eller blot har få bevægelsesproblemer, kan du komme forbi en fysioterapeut i Birkerød. 

Moderne og indbydende faciliteter til alle

Ikke nok med at du kan tilknytte dig et skræddersyet forløb med fysioterapi, så kan du også kombinere dit forløb med en masse anden træning, i præcis dit eget tempo. Vi har i de fleste klinikker også moderne og indbydende faciliteter til træning. Disse centre indbyder til din selvstændige træning ved siden af dit forløb med din fysioterapeut i Birkerød.

Er du ikke til at træne eller genoptræne individuelt og selvstændigt, så har du også mulighed for at benytte dig af vores holdtræninger. Du kan benytte dig af alt fra yoga, pilates til cardio, løbehold, styrketræning og før- og efterfødselstræning med andre. Find den holdtræning, der passer

fys birkeroed

Holdtræning er med til at gøre dit forløb endnu mere personligt, og om det er grundet skade eller generel træningsglæd,e at du deltager på hold, kan det gavne din sundhed.

Hvad er fysioterapi? Få et skræddersyet forløb med en fysioterapeut i Birkerød

Men lad os lige komme omkring, hvad er fysioterapi i sin enkelthed egentlig? Et forløb med en fysioterapeut ser nærmere på, hvordan dit bevægelsesapparet fungerer og identificierer eventuelle problemer eller udfordringer med selvsamme. 

Denne type behandling centrerer sig om led, muskler, nerver og generelt kroppens funktionsevne og bevægelse. Hos FysioDanmark ønsker vi at skabe livskvalitet for mennesker, hvilket vi gør gennem professionel behandling med fysioterapi.

Ønsker du endnu mere information om, hvad fysioterapi er, kan du læse mere på Sundhed.dk, hvor de har yderligere infomationer om et sådant forløb og behandling.

Med et forløb hos FysioDanmark vil du først og fremmest få identificeret dine udfordringer eller skader, og efterfølgende få lagt et personligt og skræddersyet forløb med din fysioterapeut i Birkerød. Denne behandlingsplan vil lægges efter din præcise situation.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.