Fysioterapeut Frederiksberg - Fokus på sundhed og fysioterapi

Leder du efter en god og professionel fysioterapeut Frederiksberg, der kan afhjælpe eller hjælpe dig med smerter og eller gener, så kan du med fordel vælge FysioDanmark. Vi har nogle af landets førende fysioterapeuter og eksperter inden for fysioterapi.

fysioterapeut Frederiksberg

Fysioterapeut Frederiksberg

frederiksberg logo

Adresse

Bülowsvej 3A, 1870
Frederiksberg C

Åbningstider

Man – fre: kl. 7 – 19
Lør – søn & helligdage: kl. 8 – 15

Behandling af alle dele af kroppen

Vi behandler ud fra de nyeste og bedste behandlingsmetoder, så vi kan udføre fysioterapi, hjælpe med forebyggelse, træning og genoptræning på så effektiv vis, som muligt. En fysioterapeut vil ligeledes kunne bistå dig med professionel vurdering og planlægning af et effektivt behandlingsforløb på Frederiksberg. Find os i nærheden af dig.

Fysioterapi dækker over et bredt område af behandlingsmetoder og -former, som kan være med til at afhjælpe eller helt fjerne smerter hos de fleste. Herunder gælder både behandling med ud fra forskellige videnskabelige metoder, samt behandling af forskellige dele af kropper, herunder både muskler, led, nerver og sener – alle steder i kroppen.

En fysioterapeut kan således både tage fat i de større områder af kroppen, hvor de store muskler sidder, men også i de mere snævre og mindre dele, som kan skabe lige så store gener og smerter. Hertil kan forskellige behandlingsmetoder være effektive for den enkelte, og derfor vil ethvert behandlingsforløb også være personligt og individuelt.

fysioterapeut Frederiksberg

Der er typisk 5 trin i dit behandlingsforløb

Personligt behandlingsforløb med en fysioterapeut

Når du indgår i et forløb med en fysioterapeut fra FysioDanmark på Frederiksberg, vil du først og fremmest få en grundig og informativ udredning af din nuværende situation, hvor både led, muskler, sener og nerver vil gennemgås ud fra de smerter eller gener, du måtte have. Når problemet er identificeret, vil du naturligvis modtage information herom.

Det rette behandlingsforløb vil blive tilrettelagt og planlagt ud fra netop dine gener af en fysioterapeut, således at du vil opleve effekt hurtigst muligt. Der vil i første omgang være et stort fokus på at afhjælpe eller helt at fjerne smerter eller gener, hvis dette er en mulighed. Derudover vil der blive arbejdet på at udforme en træningsplan for træning eller genoptræning, så du hurtigt kan komme på benene igen.

Fysioterapi omfatter således ikke bare enkelte behandlinger, men et helt forløb, som er planlagt ud fra netop dine behov og ønsker. Du kan med fordel læse meget mere om, hvad det er for nogle typer af behandlinger og fysioterapi, som en fysioterapeut på Frederiksberg ville kunne hjælpe dig med. Læs mere herom under fanen Fysioterapi.

Specialområder

Flere af vores klinikker har specialiseret sig og har certificeret fysioterapeuter inden for sportsfysioterapi og bestemte sportsgrene.

Vi har særlige tilbud og faciliteter til golf, cykling, ski og meget mere.

mest muligt ud af din hverdag

Med en god fysioterapeut, vil du hurtigt kunne mærke en forskel, så du igen kan bevæge dig rundt på Frederiksberg uden smerter eller gener. Du vil være i de bedste hænder, hvis du vælger et behandlingsforløb med en fysioterapeut fra FysioDanmark på Frederiksberg.

Nogle tilstande er naturligvis mere komplekse end andre, og derfor vil man i nogle tilfælde ikke kunne fjerne gener og smerter helt, men kun afhjælpe de værste smerter, så du alligevel kan få en god dag. Dette kan eksempelvis være smerter på grund af skader, men lige såvel kroniske smerter eller multisygdom. Læs mere herom hos Sundhedsministeriet.

Du finder vores klinikker rundt omkring i landet. Besøg vores fysioterapeut i Roskilde, fysioterapeut i København, fysioterapeut i Odense, fysioterapeut i Silkeborg og fysioterapeut i Aalborg.
Du kan også med fordel besøge vores klinikker i andre byer i Jylland, herunder Hjørring, Randers og Sønderborg, men også på Fyn og på Sjælland, som i eksempelvis Køge.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.