Massage Roskilde - Professionel hjælp til spændinger

Hos FysioDanmark er du altid sikret massage i Roskilde og service udover det sædvanlige, idet vi sikrer vores massører og fysioterapueter efteruddannelse og generelt et højt fagligt niveau. Vi behandler alt fra sportsmassage til almindelige spændinger og bevægelsesnedsættelser.

Massage i roskilde

Massage Roskilde

Roskilde logo

Adresse

Københavnsvej 170
4000 Roskilde

Åbningstider

Man – tors kl. 07.00-19.00
Fredag kl. 07.00-16.00
Lørd – søn: Lukket

Hvad indebærer en behandling hos FysioDanmark?

Når du går ind til en behandling hos os, sikrer vi dig den rette behandling, som bunder i den rette indledende samtale. Denne samtale eller dialog tager udgangspunkt i, hvad dine bevælgelser eller spændinger bunder i, og hvad årsagen til disse potentielt kan være.

Det kan også være, at du har behov for fysioterapi i Roskilde, eller et andet form for forløb. Dette søger vi mod at se nærmere på, når du kommer forbi til behandlingen. Du kan både få sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage i Roskilde, som en en form for forebyggende behandling for blandt andet skader.

Hvem er FysioDanmark?

Hos FysioDanmark er vi en stor samling af passionerede fysioterapeuter og behandlere, som alle kommer med en faglig balast. Vi er Danmarks største samling af kvalitetssikrede fysioterapueter, og vi tæller mere end 80 klinikker fordelt ud over det danske land.

Som kvalitetssikrede fysioterapeuter, sikrer vi ligeledes os selv, ved at være opdaterede på de nyeste behandlingsmetoder og fremgangsmåder, som gør din behandling mere effektiv. Vi er derfor i konstant udvikling, og både fysioterapi og massage (fysiurgisk sportsmassage eller ej) foregår derfor i samarbejde med efteruddannede og certificerede behandlere.

Du kan her på vores side læse endnu mere om, hvad er fysioterapi, eller andre spørgsmål, som du måtte støde på. Du er også velkommen til at kontakte os for opklarende spørgsmål.

Meget mere end blot massage i Roskilde

Du kan hos FysioDanmark få hjælp til alt fra massage i Roskilde og fysioterapi i Hjørring. Du kan desuden i de fleste klinikker både få hjælp til individuelle forlø,b såvel som opstarte på vores udvalgte holdtræninger, som dækker alt fra Cardio træning, til efterfødselstræning og meget andet.

Ikke nok med vores behandling, så sætter vi også pris på at kunne tilbyde ny viden om sundhedsfremme og sund livsstil. Derfor kan vi desuden fungerer som sundhedseksperter og rådgivere til, hvordan du kan fremme dit livs sundhed og herunder bevægelse.

Du kan desuden få gode råd i vores blog her på siden, men du kan også følge os på Instagram eller Facebook, hvor vi både vidensdeler, og deler hverdagens små mirakler for vores kunder og forretning. 

Vi glæder os til at se meget mere til dig til massage Roskilde, eller hvad du måtte have behov for, når du kommer forbi.

Læs mere om massage København eller massage Aarhus her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.