Massage Helsingør - Få fysiurgisk massagebehandling

Hos FysioDanmark tilbyder vi professionel massage i Helsingør og resten af Danmark. Er du derfor øm, anspænt eller plaget af mysoser i kroppen, kan en sådan behandling lindre og løsne op i muskler og spændinger. Derudover kan det også virke afstressende og dejlig beroligende.

Bedste massage i Helsingør

Massage Helsingør

Logo helsingør

Adresse

I L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør

Åbningstider

Man – fre: 08.00 – 15.00
Lørdag: 08.00  – 13.00

Vores fantastiske team hos FysioDanmark er alle nøje udvalgt i forhold til deres kompetencer og erfaring, så derfor vil der altid blive tilbudt den højeste kvalitet. Uanset om det er hos os i Helsingør eller i en af vores andre klinikker.

Sportsmassage - fysiurgisk massage

Sportmassage, også kaldet fysiurgisk massage, er til dig, som har trænet hårdt og har brug for at få løsnet kroppen og muskulaturen op. Det kan ligeledes være i forbindelse med en skade eller andre udfordringer du måtte have i dit bevægelsesapparat. Alt dette kan tilsammen være behandlende såvel som forebyggende.

Skæddersyet behandling hos FysioDanmark

Når du får en behandling og massage i Helsingør i vores klinik, vil du blive mødt af en erfaren massør, som kan skæddersy et forløb specifikt til dine behov. Hvad end du har behov for fysiurgisk massage eller blot en afstressende og beroligende massage, giver vi dig en kvalitetssikret behandling.

Massage i Helsingør hos erfarne fysioterapeuter

FysioDanmark er Danmarks største sammenslutning af førende fysioterapeuter med mere end 80 fysioterapi-klinikker fordelt over hele landet. Vi hjælper dig med alt fra ømhed, anspændthed eller andre gener. Hos FysioDanmark står vi altid klar til at hjælpe dig af med dine smerter.

Andre ydelser

Udover normal- og fysiurgisk massage i Helsingør tilbyder vi hos FysioDanmark også en lang række af andre ting b.l.a. et sundhedstjek, hvor du kan få lavet en mindre undersøgelse af din sundhed, hvor der bl.a. bliver udarbejdet en skæddersyet træningsplan, hvor der løbende vil være opfølgning, status og rådgivning. 

Derudover tilbyder vi også personlig træning, kostvejledning og meget mere. Kontakt os endelig for spørgsmål til vores services og dit kommende forløb.

Læs mere om massage København eller massage Aarhus her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.