Massage Amager - Fysiurgisk behandling og kropslig velvære

Leder du efter det rette sted til en massage på Amager? Hos FysioDanmark kan vores dygtige massører hjælpe med både dybdegående fysiurgisk behandling, men også med massagebehandling for ren velvære.

Du finder vores klinikker flere forskellige steder på Amager, både i Ørestad, Kastrup og i Lufthavnen. Besøg vores underafdeling FYSIQ, der har fokus på fysioterapi, massage og kropslig velvære.

Massage i København

Massage Amager

østerbro logo

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07:00 – 20:30
Fredag: 07:00 – 19:00
Lør: 08:00 – 15:00
Søn: 08:00 – 15:00

Du er altid i gode hænder

Ved behandling med massage på Amager, kan du være sikker på at være i gode og veluddannede hænder, hos FysioDanmark. Vi har nemlig nogle af de bedste behandlere i landet, og derfor vil en massør fra én af vores afdelinger næppe skuffe dig.

Vi kan yde professionel massage, så du kan få løsnet op i genstridige og spændte muskler, myoser i ryg, nakke og skuldre, men også give lindring til ømme og trætte led.

En massage på Amager behøver bestemt ikke kun at være for at lindre, men kan også være for at forebygge og skabe indre ro. Ved at besøge en massør jævnligt, vil du mindske stress og spændinger i kroppen, som vil give dig større velvære og forhøjet ro.

Læs også om tennisalbue eller skinnebensbetændelse her. 

Fysiurgisk massage på Amager

Fysiurgisk massage, eller sportsmassage, som det også kaldes i daglig tale, er en dybdegående og effektiv behandling af både skader, spændte, ømme og trætte muskler, men også en effektiv måde at komme smerter og gener til livs.

Bare fordi det typisk omtales i forbindelse med sport, betyder det bestemt ikke, at det kun er for sportsudøvere. Du kan, som almindelig privatperson eller amatør, sagtens få en fysiurgisk massage Amager.

Vil du høre mere om vores behandlingsmuligheder, eller er du allerede nu klar til at booke en tid til massage, kan du med fordel kontakte den klinik, der ligger nærmest dig. Find også tider til behandling hos en fysioterapeut på Amager, hvis dette er behøvet.

Find også klinikker på Nørrebro, Østerbro og andre steder i København.  

Find også massage København, massage Vesterbro eller massage Kastrup her. 

FAQ

Hvor kan man få massage på Amager?
Du kan med fordel besøge én af de fem FysioDanmark-klinikker, hvis du ønsker en professionel massage på Amager. Her kan du nemlig få velværebehandling eller en fysiurgisk behandling, hvor der gås i dybden.

Hvad koster massage Amager?
Besøger du FysioDanmark for en massage, kan du forvente en pris på mellem 225 kr og 400 kr, for en massage, alt efter, hvor længe du gerne vil masseres.

Hvilken uddannelse har en massør?
Massør-uddannelsen er sin helt egen form. Her kan du lære forskellige typer og behandlingsformer, som kan være lindrende på adskillige måder. Hos FysioDanmark er alle massør veluddannede og dygtige til deres fag.

Gør massage ondt?
Afhængigt af grunden til din behandling med massage, vil du opleve, at der kan gøre lidt ondt, især hvis du i forvejen er øm eller har skader. Cirka 10% af alle, der modtager massage vil, i de efterfølgende dage, opleve lidt ubehag pga. udrensningen i musklerne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.