Professionel massage

Hos FysioDanmark tilbyder vi professionel massage, herunder også sportsmassage, og fysioterapi med en erfaren fysioterapeut. Er du øm, anspændt eller plaget af myoser i kroppen, kan denne behandling lindre og løsne op i muskler og spændinger. Det kan også være rent velvære og virke afstressende og dejlig beroligende.

professionel massage hos FysioDanmark

Uanset hvad dit behov er, kan du altid bestille tid til en god massage hos FysioDanmark.

professionel massage

Sportsmassage, fysiurgisk massage

Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, virker både behandlende og forebyggende. Fysiurgisk massage, er til dig, der har trænet hårdt og har brug for at få løsnet kroppen og muskulaturen op. Det kan også være i forbindelse med en skade eller andre udfordringer.

Find din lokale FysioDanmark her og hør mere om priser og tider på vores behandlinger, så kommer du i kontakt med en relevant medarbejder til fysioterapeut massage.

Ikke kun sportsmassage for sportsudøvere

Sportsmassage er på ingen måde kun for sportsudøvere, men for alle der har brug for en forløsende og effektiv massage. En fysiurgisk massage er netop gavnlig uanset niveauet af din idræt eller motion. 

Du kan komme i kontakt med en fysioterapeut i København, men også resten af landet. Find evt. fysioterapi Silkeborg, fysioterapi Esbjerg eller en masse andre byer i dit nærområde.

Fysioterapeutisk massage til lindring

En behandling med fysioterapeutisk massage kan desuden være et supplement til anden form for træning. Det kan være genoptræning af skader, som du både gennem et personligt forløb hos en fysioterapeut imødekommer, men også gennem selvstændig træning i vores centre og faciliteter landet over.

En sportsmassage kan ligge som grundfundament til en ordentlig genoptræning af dine muskler. 

Skræddersyet forløb af fysioterapeut

Hos FysioDanmark skræddersyer vi selvfølgelig dit forløb, og på den måde sammensætter din fysioterapeut massagen til dine behov og skader. Alle er forskellige og selvsamme er behandlingsforløb.

Hvis du påbegynder et forløb med fysioterapi, udover din sportsmassage, opstarter vi med en udredning af dine bevægelsesproblemer eller udfordringer, så du får sammensat den rette proces.

professionel massage København

Kvalitetssikret fysioterapi med over 80 klinikker

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nemt og bekvemt få adgang til en lokal fysioterapeutisk massage, sportsmassage eller lindrende massage, da vi er at finde mere end 80 steder i hele landet med vores klinikker og centre.

Vi har samlet adskillige af landets bedste behandlere, hvorfor du er sikret højeste kvalitet i din behandling. Ikke nok med at hjælpe dig med lindrende professionel massage, ønsker vores sundhedsfaglige medarbejdere også at rådgive og vejlede dig i den gode livsstil.

Du er velkommen uanset skade, bevægelsesniveau og alder. Vi tilbyder både genoptræning, sportsmassage, graviditets fysioterapi, holdtræning, akut fysioterapi og meget andet.