Fysioterapeut Maribo - Få professionel fysioterapi nær dig

Fysioterapeut Maribo – hos FysioDanmark er vi landets førende inden for fysioterapibehandling, og vi står klar til at hjælpe dig af med dine gener. Når du besøger vores klinik, vil du altid være garanteret den bedst mulige behandling og resultater. 

Fysioterapeut Maribo

Fysioterapeut Maribo

Logo maribo

Adresse

Hjulsporet 12
4930, Maribo

Åbningstider

Man- tors: 07.30 – 18.00
Fredag: 07.30 – 15.00

Træning og vedligeholdelse af kroppen er en essentiel forudsætning for at kunne leve et langt og sundt liv. Derfor er det yderst vigtigt, at du behandler dine smerter og gener i ordentlig tid, således at det ikke bliver en vedvarende irritation. Hos FysioDanmark i Maribo står vi klar til at hjælpe dig. 

Fokus på dine behov

Med den rette fysioterapibehandling er du garanteret resultater, og derfor bør du besøge vores klinik, hvis du mangler en fysioterapeut. Vi er nemlig Danmarks førende inden for området, og vores eksperter er, på baggrund af mange års erfaring og ekspertise, i stand til at skræddersy et forløb netop til dine behov.

Dermed vil der altså være fokus på din specifikke situation og behov, når du får en behandling hos FysioDanmark i Maribo. Forløbet vil starte med en gennemgang af dine gener og smerter, hvorefter en fysioterapeut vil skræddersy et behandlingsforløb specifikt til dig.

Behandlingen har ikke kun til formål at virke umiddelbart, men der vil også være fokus på længerevarende og forebyggende behandlinger. Derfor vil du, under din fysioterapi, også få gode råd og øvelser med på vejen, som vil virke forebyggende overfor eventuelle fremtidige skavanker.

Kombiner behandlingsformer

Når du får en fysioterapibehandling på vores klinik i Maribo, vil du også kunne gøre brug af en af vores andre behandlings- eller træningsløb. Vi har blandt andet massage, personlig træning eller holdtræning, og du kan med fordel kombinere forskellige behandlingsformer.

Vi tilbyder blandt andet sportsmassage, som er en meget populær og veldokumenteret behandlingsmetode. Sportsmassage er til dig, der har fået skader som følge af fysisk aktivitet og har behov for at få løsnet op i muskler og led.

Vores holdtræninger består af alt fra yoga og pilates til cykling og cardio. Fælles for alle holdtræninger er, at du altid vil blive undervist af en fysioterapeut, der er ekspert inden for det givne område.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker kvalitetbevidst fysioterapi, hvor du vil få en behandling af en af landets dygtigste, så bør du benytte FysioDanmark. Vores behandlere er nøje udvalgt, og du kan altid regne med de bedst mulige resultater.

Hvis du døjer med gener, som en fysioterapeut i Maribo kan være behjælpelig med, kan du kontakte vores klinik på +45 54 75 80 50 eller besøge os på adressen: Hjulsporet 12 Maribo, 4930. Vores dygtige og imødekommende team står altid klar til at tage imod dig.

Læs mere om fysioterapeut i Skive eller Birkerød her. Hvis du søger massage, kan du læse mere om dette her: massage Vejlemassage Frederiksberg og massage Aalborg.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.