Fysioterapeut Kolding - Fysioterapi i højeste kvalitet

Døjer du med skader, smerter eller andre problematiske udfordringer i bevægeligheden, så kan en fysioterapeut Kolding med sikkerhed hjælpe dig på vej. Hos FysioDanmark, Danmarks største sammenslutning af kvalitetssikrede fysioterapeuter, kan du finde en lokal fysioterapeut, som kan fastlægge en passende behandling med dig.

Fysioterapeut Kolding

Fysioterapeut Kolding

Kolding logo

Adresse

Toldbodgade 5, st.
6000 Kolding

Åbningstider

Mandag 7.00 – 17.00
Tirsdag 7.00 – 18.00
Onsdag 7.30 – 17.00
Torsdag 7.30 – 18.00
Fredag 7.00 – 14.00

Vi sikrer os, gennem konstant udvikling og uddannelse, at være opdateret på de nyeste behandlingsmetoder, så du kan få en bedste og mest effektive behandling med fysioterapi. Det gælder uanset, om du er professionel sportsudøver, barn eller voksen, gravid eller hvad din livsituation måtte være. Vi tilbyder hjælp til alle i, og udenfor, Kolding.

Fysioterapi med de bedste hænder

Fysioterapi indebærer overordnet set behandling gennem bevægelse, i forbindelse med skader, smerter eller andre problemer med bevægelsesapparatet. Behandlingen med en fysioterapeut i Kolding tager udgangspunkt i kroppens muskler, sener, led og nerver.

Denne behandling starter med en undersøgelse af netop din krop, hvilke problematikker du fysisk har, og derefter lægges der en plan for, hvordan din proces og dit forløb skal være, så du bedst muligt, og i rette tempo, kommer gennem behandlingen.

Hos FysioDanmark er vi meget mere end fysioterapi, og vi tilbyder dig den nyeste viden inden for netop dette sundhedsfelt, så du er oplyst om din situation og omstændigheder. Din fysioterapeut vil derfor altid kunne tilbyde ny viden og indsigt til dig og dit forløb.

Du finder vores klinikker, ikke blot i Kolding, men i hele landet, da vi har over 80 klinikker fordelt på både Sjælland, Jylland og Fyn. Du vil derfor altid have adgang til en lokal fysioterapeut, uanset hvor du befinder dig.

Et skræddersyet forløb med en fysioterapeut i Kolding

Vi ved, at alle er forskellige, hvad angår både kroppens begrænsninger og muligheder, såvel som det mentale. Derfor skræddersyer vores terapeut i Kolding dit forløb, efter dine behov og ønsker. Det tager udgangspunkt i, hvad dine ønsker er til forløbet, i sammenspil med den faglige sundsviden.

Med de lækreste og moderne faciliteter i hele Danmark, kan vi tilbyde træningscentre, som du kan benytte selvstændigt, i samspil med din lokale fysioterapeut eller gennem holdtræning. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, så alt efter, hvad, du mener, er relevant, for dig, kan du tilpasse dit forløb.

Du er altid velkommen til at se nærmere på vores ydelser og behandlinger med en fysioterapeut i Kolding eller resten af Danmark, såvel som vores klinikker, og hvordan vi foretager fysioterapi her på siden. Derudover kan du altid kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Foruden i Kolding, kan du også findes vores klinikker flere andre steder i Jylland, herunder i HjørringSønderborg, Vejen og Randers, men også på både Fyn og Sjælland, bl.a. i Køge og København.

Vi bliver også nævnt her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.