Fitness Humlebæk - Træning med tryghed hos FysioDanmark

Vil du gå til fitness i Humlebæk med høj tryghed, veludstyrede faciliteter og kompetent personale, der gerne hjælper med vejledning og øvelser? Hos FysioDanmark finder du netop dette.

Massage Humlebæk

Vi åbner i december 2023 en ny afdeling i Humlebæk, hvor du frit kan træne i vores fitnesscenter og få effektiv behandling med både massage og fysioterapi.

Fitness Humlebæk

Åbningstider

Man – tors: 08:00-18:00
Fre: 07:00-17:00
Lør: 9:00-15:00
Søn: Lukket

Veludstyrede faciliteter til din træning

Det er vigtigt for os at kunne imødekomme vores medlemmers behov, og derfor har vi også sørget for, at vores faciliteter og vores fitnesscenter i Humlebæk er både veludstyret og rummeligt, så der både er plads til den nye såvel som den øvede.

Der vil både være mulighed for at træne på egen hånd med vores udstyr, herunder maskiner, elastikker og håndvægte, men også på ét eller flere af vores mange fitnesshold, som du finder i flere af vores centre landet over.

Find også et FysioDanmark fitnesscenter i Helsingør og Hillerød.

Massage og fysioterapi

Personlig træning og fitness i Humlebæk

Skal du i gang med træning eller genoptræning efter en skade eller et sygdomsforløb, behøver du ikke at være alene om det. Hos FysioDanmark kan du få lagt et godt træningsprogram sammen med én af vores dygtige personlige trænere, som hjælper dig med både øvelser, kostplan og fitness i Humlebæk.

Hertil vil I sammen revurdere planen hen ad vejen, så den stadig styrker dine muskler, men samtidig heller ikke har en negativ effekt på tidligere eller nuværende skader.

Læs meget mere om træning med en personlig træner, hvis du gerne vil gå til fitness i Humlebæk med en ekstra hånd.

Leder du efter en fysioterapeut København, Roskilde eller Aalborg?

Andre ydelser end fitness i Humlebæk

Er du på udkig efter et fitnesscenter, som ikke blot tilbyder fitness Humlebæk, så kan du også med fordel vælge FysioDanmark. Vi tilbyder nemlig også både professionel massage til både eliteudøvere og amatører, såvel som fysioterapi til dig, der har en skade eller kroniske smerter.

Vores eksperter vil altid indlede et forløb med dig, hvad end det er fitness Humlebæk eller fysioterapi, så din situation vurderes inden indledning. Det betyder, at vores fysioterapeuter vil se på problematikker i din krop og planlægge et godt forløb til dig – hvad end det er med fitness og træning, eller mere nænsom behandling.

Læs meget mere om, hvad vi kan tilbyde i vores klinikker her på siden. Kontakt os for at høre mere om din muligheder i Humlebæk. Se også fitness Vesterbro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.