Få hjælp til et sundt liv

Mange af os har meget at se til. Det betyder, at vi ofte vælger den lette løsning i køledisken, skipper træningen og glemmer sundheden. Det er en rigtig ærgerlig tendens, for der er hurtige quick-wins at hente – selv ved små ændringer i hverdagen.

Sundhed og velvære med FysioDanmark

Stadig flere danskere kæmper med at få tid og overskud til en sundere hverdag.

Selv de små ting gør en forskel for din sundhed

Sæt sundhed og bevægelse på dagsordnen

Sundhed handler om meget mere end sygdom. Sundhed handler i høj grad om vores livskvalitet og udfoldelsesmuligheder. Skal vi i gang med en livsstilsændring må vi have motivationen med. I FysioDanmark, ser vi derfor på sundhed som en helhed, hvor vi tager fat på både dine fysiske udfordring som fx overvægt, skader/sygdom, din livsstil og din motivation.

Vi er med dig hele vejen og sørger for, at du får de rette redskaber til at nå dine mål.Du kan her læse mere om vores træning og sundhedstjek. Vil du gerne ændre dine vaner og få et sundere liv? Lad din lokale FysioDanmark hjælpe dig.

gode råd til en sund hverdag

Følg med på bloggen, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på bloggen

Sunde fordele

Motion styrker vores krop, så vi mindsker risikoen for livsstilsygdomme og problemer med fx ryg, knæ og hofte.

Vi bliver lykkeligere af motion. Når vi motionerer udskiller vores hjerne endorfiner, der gør os glade og styrker vores følelse af velvære.

Til forskel fra sofaen og Netflix, kan motion give dig mere energi, overskud og motivation.

Selv en daglig gåtur kan gøre underværker.

Du kan bekæmpe overvægt og holde din normalvægt. Regelmæssig motion kan modvirke stress og depression.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.