Massage Horsens - Find en professionel massør nær dig

Hos FysioDanmark i Horsens står vi altid klar til at hjælpe dig med netop dine behov. Udover at udføre fysioterapi, så tilbyder vi også professionel massage.

Vi har tilknyttet de bedste og mest erfarne eksperter inden for professionel massagebehandling. Så er du øm eller anspændt og døjer med spændinger, så kig forbi til en massage Horsens, og få den hjælp, du har behov for.

massage-horsens

Massage Horsens

fysiodanmark-logo-horsens

Adresse

Høegh Guldbergs Gade 36c 1.
8700 Horsens

Åbningstider

Man – tors: kl. 07.00 – 18.00 
Fre: kl. 07.00 – 15.00
Lørd – søn: Lukket

Et forløb skræddersyet til dig

I vores klink i Horsens, vil du blive tilknyttet en erfaren massør, som vil stå for gennemgang af dit forløb. Med andre ord vil en massør lave et skæddersyet forløb, ud fra netop dine behov og ønsker.

Forløbet vil foregå i vores klink i Horsens, hvor du vil sætte dig sammen med en af vores erfarne massører og lave en plan, ud fra dine specifikke ønsker. Alt afhængigt af dine behov, og hvor plaget du er af dine myoser i kroppen, vil forløbene være meget forskelligt fra hvert individ. 

Ønsker du at få hjælp med at få løsnet op i dine muskler og spændinger, så kan vores professionelle massør hjælpe dig langt. Vi har stor erfaring inden for området og er konstant i udvikling, så vi kan give dig den bedste massage, som din krop fortjener.

Forebyg dine smerter

Hos FysioDanmark i Horsenes tilbyder vi meget mere end kun professionel massage med en massør. Hvis du vil have hjælp til at forebygge dine skader eller hjælp til et vægttab, så har vi også et erfarent team, som kan hjælpe dig med det.

Vi tilbyder blandt andet personlig træning, hvor du kan få tilpasset en træningsplan, ud fra netop dine udfordringer og ønsker. Vi ved, at du, med en personlig træner, nok skal komme langt og nå dine mål.

Sportsmassage hos FysioDanmark

Hos FysioDanmark i Horsens tilbyder vi også sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage. Denne form for massage er rettet mod dig, som har trænet hårdt, og der har brug for at få løsnet op i kroppen og muskulaturen. 

Fysiurgisk massage kan være til dig, der har overbelastet en muskel eller døjer med en skade, som eventuelt kan være sket i forbindelse med din sport. Uanset hvad, står vores professionelle team i Horsens klar til at hjælpe dig. Under selve behandlingen med en massør, er der fokus på dit bevægeapparat, herunder at få dine muskler, led og sener til at fungere optimalt. 

Fordelene ved fysiurgisk massage er, at det kan forkorte dine sportsskader, samt forebygge muskelspædninger og øge din bevægelighed i sener, muskler og led. Derudover viser undersøgelser, at fysiurgisk massage er den mest effektive behandling mod spændingshovedpine.

Læs her mere om og behandling af spændingshovedpiner på Sundhed.dk eller her.

Læs mere om massage Kolding eller massage Esbjerg her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.