Massage Esbjerg - Professionel behandling af spændinger

Hos FysioDanmark er du altid sikret massage i Esbjerg og behandling udover det sædvanlige af vores massører og fysioterapueter med et højt fagligt niveau. Vi tilbyder alt fra sportsmassage til behandling af almindelige spændinger og bevægelsesnedsættelser.

massage esbjerg

Massage Esbjerg

massage esbjerg 1

Adresse

Gl. Vardevej 64
6700 Esbjerg

Åbningstider

Man – tors kl. 07.30-17.00
Fredag kl. 07.30-14.00

Hvad indebærer en behandling hos FysioDanmark?

Massage har ikke kun en positiv indvirkning på kroppens muskulatur og bløde væv. Når man har det godt i kroppen, kan man også få det bedre mentalt. Massage Esbjerg kan fjerne spændinger, forbedre blodcirkulationen og nedbryde affaldsstoffer, der ellers hober sig op i kroppen og påvirker os negativt.

Det kan også være, at du har behov for fysioterapi i Esbjerg, eller andre former for behandling af dine gener eller smerter. Når du møder op til en behandling eller massage, vil du blive undersøgt, så du kan få den bedst mulige skræddersyede behandling. Formålet med en fysiurgisk massage er at afhjælpe lidelser i bevægeapparatet, som består af dine muskler, sener, led og nerver.

Hvem er FysioDanmark?

Vi, hos FysioDanmark, er et passioneret team af professionelle fysioterapeuter og behandlere. Vi er Danmarks største samling af kvalitetssikrede fysioterapeuter, så du vil altid kunne finde en klinik i nærheden af dig, hvis du eksempelvis skal bruge massage i Esbjerg.

massage i esbjerg

Massage øger blodgennemstrømningen i pulsårer og vener, som skaber varme i kroppen. Korrekt udført massage gavner kroppen og er med til at forøge dræningen af lymfekarrene, som gør, at affaldsstoffer lettere fjernes fra vævet. 

Derudover har massage en afslappende og smertelindrende effekt, da man under behandlingen får udløst endorfiner i kroppen, som virker smertestillende på en naturlig måde.

Meget mere end massage i Esbjerg

Hos FysioDanmark tilbyder vi hjælp til alt fra massage og fysioterapi i samtlige af vores klinikker i og omkring Esbjerg. Du kan også træne i trygge rammer hos os og få kyndig vejledning til både individuel og holdtræning. 

Massage kan både være gavnligt til at lindre stress, smerter eller løsne op i kroppen og muskulaturen. Fysiurgisk massage, som også kaldes sportsmassage, kan virke både lindrende og forebyggende for dig, der træner eller har trænet hårdt og har brug for at få løsnet op. 

Sportsmassage kan være for alle og er på ingen måde forbeholdt sportsudøvere, det kan være gavnligt for alle, der har brug for effektiv og forløsende massage.

Hvis du er interesseret i at lære os bedre at kende eller høre mere om, hvad FysioDanmark laver, kan du følge os på Instagram eller Facebook, hvor vi både vidensdeler, og deler hverdagens små mirakler, for vores kunder og forretning. 

Vi ser meget frem til at se dig til massage Esbjerg, eller hvilken behandling du end måtte have behov for, når du kommer forbi.

Læs mere om massage København eller massage Aarhus her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.