Massage Hjørring - Modtag effektiv behandling i dag

Kom på rette spor igen med massage i Hjørring. Så du får gang i dit bevægelsesapparatet og undgår lidelser i din muskulatur og i dine sener og led. I samarbejde med dig vil en dygtig massør afvikle dine smerter med den rette behandling, som opfylder dine behov og ønsker. 

Massage Hjørring

Massage Hjørring

Hjørring klinik logo

Adresse

Åstrupvej 53,
9800 Hjørring

Åbningstider

Man – tors: 07.35 – 17.00
Fredag: 07.35 – 14.00

Vores behandlingsformer

Der er mange gode grunde til at få behandling i form af massage. Og der kan også være mange årsager til, at du behøver det. Hvis du er øm i dine muskler efter hård, fysisk aktivitet, kan du med en sports- eller fysiurgisk massage få løsnet op i kroppen. 

En sådan behandling vil være effektiv og dybdegående, og din massør vil tage hånd om dine spændinger og ømheder, så du efterfølgende vil mærke en forløsning og lethed i kroppen igen. Denne masserende behandling er ideel for dig, der har trænet hårdt eller har udfordringer, såsom en pådraget skade. 

Sportsmassage kan både være forebyggende og behandlende, og derfor kan du til enhver tid booke en tid og sikre en god massage i vores klinik i Hjørring. 

Skulle du få lyst til en behagelig og afslappende massage med fokus på velvære, er der også mulighed for en sådan behandling hos os. Her vil du blive løsnet op i kroppen gennem blide greb og strygninger.

Træn hos os

Vi tilbyder meget andet, inden for sundhed og velvære, end blot massage. Du kan besøge vores center i Hjørring, hvis du vil træne i fitness – enten alene, med en personlig træner eller på et hold, men du kan også blive udredt for en skade gennem fysioterapi eller genoptræning. 

Vi tilbyder også kostvejledning og sundhedstjek, hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan blive mere sund, med fokus på den rette kost.

Besøg os i Hjørring

Ønsker du at træne i vores træningscenter, har du tid til en god massage, en behandling med akupunktur eller andet, så besøg os endelig i Hjørring. Vi glæder os til at byde dig velkommen og støtte dig i at blive endnu sundere.

Vores center og klinik ligger på Åstrupvej 53 i Hjørring, og på vores hjemmeside kan du både se kontaktinformationer samt åbningstider, hvis du ønsker at træne i vores fitness center, eller hvis du skal modtage behandling af en fysioterapeut eller massør. 

Du kan altid besøge vores Instagramprofil eller vores Facebookside, hvis du søger inspiration eller er interesseret i, hvad vi går og laver.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.