Fysioterapeut Viborg - Stærk faglig fysioterapi i Danmark

Hos FysioDanmark i Viborg finder du nogle af landets bedste fysioterapeuter, som hver især stræber efter at gøre en forskel inden for sundhed, træning og behandling af skader og skavanker. Med en fysioterapeut Viborg, får du en behandling, der passer dine behov og skader, så du kan se de mest effekftulde restultater med din fysioterapi.

fysioterapeut viborg

Fysioterapeut Viborg

Adresse

Gravene 28 G, 8800 Viborg

Åbningstider

Mandag – torsdag 07:00 – 18:00

Fredag:  07:00 – 15:00

Med den rette tilgang til sundhed og træning, opnår du en højere livskvalitet, hvilket en fysioterapeut kan hjælpe dig med. FysioDanmark består af 80+ klinikker, fordelt over hele landet, og derfor finder du også en fysioterapeut i Viborg, som, sammen med dig, tilrettelægger dit forløb.

Netop de skræddersyede forløb, mener vi, er essentielle for at se resultater og fremgang i din krop. Vi vil før et forløb se nærmere på dit bevægelsesapparat og din funktionsevne for at kunne vurdere, hvor og hvordan fysioterapi kan bidrage med fremdrift og resultater. 

Landets førende fysioterapikæde

For os, i FysioDanmark, er det vigtigt at være oplyst og veludannet, og derfor er både din fysioterapeut i Viborg og de resterende i landet veludannede fysioterapeuter, som benytter sig at de nyeste behandlingsmetoder samt nyeste viden inde nfor sundhedsfremme og træning.

Vi tilbyder ikke blot en fysioterapeut i Viborg eller i dit nærområde, vi tilbyder også træningscentre, som har moderne faciliteter, holdtræning inden for både yoga, cardio, løb, pilates, cykling, før- og efterfødsel og meget mere.

fys viborg

Det fortæller også dig noget om, hvor bred en målgruppe vi har, og hvem der benytter sig af fysioterapi og disse centre. Vi har alt fra profesionelle sportsudøvere, gravide og til børn og unge. Vores sundhedsfaglige personale hjælper med at sammensætte præcis dit behandlingsforløb, så det passer din livssituation.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi drejer sig om arbejdet med kroppens bevægelsesapparat og kroppens funktionsevne, hvorpå man søger, at dette skal fungere så optimalt som muligt. Denne type behandling arbejder med muskler, led, sener, nerver m.m. 

Behandlingen har til formål at højne livskvalitet gennem øget sundhed og mindskelse af skader eller anden sygdom. Motion med din fysioterapeut i Viborg, eller generel motion, styrker kroppen og nedbringer livstilssygdomme, stress og depression. 

Du kan derfor, med den rette fysioterapi, tage fat i dine fysiske udfordringer og finde løsninger for disse, gennem træning og bevægelse. Vi hjælper med genoptræning efter en skade, både kort- og længerevarende, men vi har desuden også fokus på forebyggelse af skader.

Du kan læse meget mere om, hvad er denne behandlingsform, og generelt læse mere viden om hele det faglige område på Sundhed.dk. Ellers glæder vi os til at se dig til et behandlingsforløb og en snak om dine fysiske udfordringer i vores klinik i Viborg.

Vores fysioterapeut hjælper både private, såvel som, at vi har erhvervsordninger til virksomheder med fysioterapi. Styrk jeres arbejdsmiljø på arbejdspladsen med fokus på sundhed og træning.

Læs mere om hvad fysioterapi er på vores side, såvel som yderligere information på Sundhed.dk.

Læs mere om fysioterapeut i Skive eller Birkerød her.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.