Fysioterapeut Herlev - Professionelt fysioterapi forløb

Hos FysioDanmark i Herlev finder du nogle af landets førende eksperter inden for fysioterapi, og din fysioterapeut Herlev sikrer dig et sundhedsfagligt og professionelt forløb. Vi sammensætter et skræddersyet forløb til dig og dine bevægelsesudfordringer.

fysioterapeut herlev

Fysioterapeut Herlev

Adresse

Herlev Bygade 41
Herlev, 2730

Åbningstider

Mandag: 8:00 – 16:00

Tirsdag: 8:00 – 19:00​

Onsdag – torsdag: 8:00 – 16:00

Fredag: 8:00 – 14:00

Når vi ser ind i behandling af dine smerter, lidelser, skavanker, kroniske lidelser eller skader, gør vi brug af den nyeste viden, samt behandlingsmetode for at skabe bedst mulige resultater. Invester i din sundhed og livsstil med en personlig træner og fysioterapeut i Herlev. 

Hos FysioDanmark byder vi alle indenfor til fysioterapi, genoptræning eller generel træning, og du er derfor velkommen uanset livssituastion og fysisk udfordring. Om du har behov for akut fysioterapi, genoptræning, børnefysioterapi eller noget helt fjerde, kan du få hjælp hos os i Herlev.

Kombinér din professionelle fysioterapi

Hos FysioDanmark har vi mere end 80 klinikker fordelt ud i hele landet, så du, uanset hvor du bor, har adgang til et professionelt forløb. Desuden kan du i de fleste klinikker finde et træningscenter, som giver dig de bedste kombinationsmuligheder til dit personlige forløb med en fysioterapeut.

Vores træningscentre har nye og moderne faciliteter, som gør din træning fuldendt. Det gælder også vores tilbud til dig om eventuel holdtræning. Du finder hold og træning i alt fra puls og styrke, cykel- og løbehold og til graviditets- og børnefysioterapi.

fys herlev

Med den bedste kombination for dig, kan du helt sikkert komme dine skader eller smerter til livs på den bedste måde. Vi planlægger sammen dit forløb, så det passer dine behov og ønsker, for metoder og tempo. Kombinér derfor dit personlige forløb med en fysioterapeut i Herlev med dine favorit træningsmetoder.

Erhvervsordninger med en fysioterapeut i Herlev

Står du ikke blot som den eneste på arbejdet i Herlev med bevægelsesproblemer eller smerter, kan vi hos FysioDanmmark hjælpe med erhvervsordninger til fysioterapi på din arbejdsplads. Det gælder store som små virksomheder og brancher.

Vores fysioterapeut i Herlev hjælper med både læring om ergonomi og arbejdsmiljø, massage og behandling af bevægelsesapparat, samt træningsaftaler ift. jeres arbejdsplads’ behov. Vi sammensætter jeres forløb efter behov og ønskede træningsmetoder.

Vi kan i forlængelse heraf bidrage til at identificere ergonomiske problematikker i hverdagen, og hvordan disse løses, så I højner livskvalitet og arbejdsmiljø. De rette omstændigheder bidrager til øget arbejdsglæde og mindsker sygefravær, grundet potentielle skader. Den rette fysioterapi eller fokus på ergonomi er forebyggende for fremtidens skader og skavanker.

Du er hos FysioDanmark sikret en kvalificeret og professionel fysioterapeut i Herlev, som har høj sundhedsfaglighed og blandt eksperter inden for netop dette område. Vi uddanner og udvikler fagligt vores behandlere løbende, så du altid vil opleve de nyeste behandlingsmetoder og den nyeste viden.

Vi har certificerede og veluddannede medarbejdere, som søger resultater for dig og din krop. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om dit potentielle individuelle forløb eller vores erhversordning.

Læs mere om hvad fysioterapi er på vores side, såvel som yderligere information på Sundhed.dk.

Læs mere om fysioterapeut i Skive eller Birkerød her.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.