fbpx

Træn hos FysioDanmark

Hos FysioDanmark integrerer vi den nyeste viden inden for fysioterapi med aktiv træning og sund livsstil. Derfor har langt de fleste FysioDanmark-klinikker moderne træningsfaciliteter, hvor du som medlem frit kan træne – ligesom i det lokale fitnesscenter.

Den afgørende forskel er, at der altid er kvalitetssikrede fysioterapeuter og sundhedsfagligt personale tilstede – klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. På den måde er du sikker på, at du træner rigtigt og ikke overbelaster dig selv.

Alle, der tilmelder sig hos FysioDanmark, bliver tilbudt at få udarbejdet et personligt træningsprogram. Træningsprogrammet tager udgangspunkt i dine mål for træningen og eventuelle udfordringer. Herunder kan du også vælge at lave din træning derhjemme, idet du altid har dine øvelser med dig.

Du behøver ikke være i behandling, eller syg for at komme hos FysioDanmark. Vores træningsfaciliteter og hold er for alle, der gerne vil træne og komme i form. Vores gode træningsfaciliteter betyder også at vi har flere professionelle sportsudøvere, der anvender vores centre i hele landet.

Har du særlige behov som fx rygproblemer, fysiske skavanker eller en sygdom du skal tage højde for, er vores træningsfaciliteter ideelle for dig. Her kan du nemlig kombinere din behandling med træning på egen hånd.

Træn FysioDanmark
L1013149-1

Professionelle træningsfaciliteter

I vores træningscentre lægger vi vægt på at skabe trygge rammer. Hos os er alle velkomne – tyk som tynd, ung som gammel, syg som rask. Sammen har vi det sjovt med træningen og bestræber os på den gode stemning og et varmt miljø uden konkurrence.

Kunne du tænke dig at deltage i holdtræning, har vi et stort udbud. Du kan læse mere om de forskellige hold her.