Rygtræning - Tips til øvelser hjemme eller på maskine

Mangler du inspiration til, hvordan en rygtræning bedst gøres hjemme eller i træningscenteret på maskine i din lokale fitness, så kan vi hos FysioDanmark vejlede dig.

rygtræning

Træning hjemme med egen kropsvægt

Der er mange muligheder for, at træne derhjemme, både med og uden en masse forskellige vægte. Der findes blandt andet kropsvægtsøvelser, som er gode til opbygning af skader såsom genoptræning af knæ og hofte

Med denne form for træning, om det er til rygtræning eller ej, er god, da både belastningen med yderligere vægt undgås, og der ofte indgår en del balance øvelser, som er gode for ledbånd og muskler i forbindelse med genoptræning.

Hvis du skal bruge maskine til din rygtræning, skal du være opmærksom på ikke at overbelaste med vægt, i sær ikke hvis det gælder en rolig genoptræning af rygskader som diskusprolaps og piskesmæld eller andre omfattende skader.

Forstå din krop: Rygtræning, skader og genoptræning

Bliv klogere på alt fra rygskader, fibersprængning, genoptræning ag knæ og hofte og meget andet på blandt andet sundhed.dk eller hos os ved FysioDanmark, inden du bevæger dig ud i den helt store træning eller genoptræning.

Det kan være en idé at kende til mulige skader i forbindelse med rygtræning eller anden træning, så du fra start ikke overbelaster dine muskler eller led. Hvis du døjer med diverse skader, kan det påvirke måden du bør træne på, og hvordan dit tempo i din træning skal være.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.