Massage Ringsted - Behandling mod smerter og ømme muskler

Hos FysioDanmark er vi landets førende og største kvalitetssikrede kæde indenfor fysioterapi. Med en fysioterapeut Ringsted vil du få den helt rette og skræddersyede behandling, der har til formål at lindre alle smerter og gener, du måtte have.

Massage Ringsted

FysioDanmark tilbyder en bred vifte af behandlinger og services, såsom fysioterapi, personlig træning og holdtræning. Vi sørger for at sammensætte den bedste behandling med fokus på dine behov. Så tøv ikke med at kigge forbi. 

Massage Ringsted

logo ringsted

Adresse

Køgevej 10,
4100 Ringsted

Åbningstider

Man- tors: 06.00 – 17.00
Fredag: 06.00 – 13.00

Dybdegående, behandlende og forebyggende massage

Hos FysioDanmark, tilbyder vi flere former for behandlinger, men du kan altid være sikker på at blive behandlet af en dygtig og professionel massør hos os. 

Massage kan lindre smerter og spændinger og bruges tit i behandling mod muskelspændinger og sportsskader. Ømhed i musklerne opstår ofte ved stillesiddende arbejde, hård træning eller skader, hvor affaldsstoffer ophober sig i kroppen og bliver til myoser, hvilket kan lindres eller reduceres med behandling med massage hos en massør.

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Ringsted tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Massage for alle

Vi træner og spiser sundt for at passe på vores krop, men det er lige så vigtigt at passe på vores mentale helbred. Stress kan sætte sig i vores krop og blive til muskelspændinger. Derfor er massage også en god kilde til at skabe mental velvære, lindre stress og give mere overskud i hverdagen. 

Behandlingen er ikke kun til sportsatleter med ømme muskler, eller folk med skader. Massage har nemlig en positiv effekt på vores krop og nervesystem, og det er derfor for alle.

Fysioterapi, træning og massage Ringsted

Hvis du ønsker dybdegående, fysiurgisk massage, eller en almindelig, afslappende behandling, så kan du besøge vores klinik i Ringsted, eller booke en tid hos en massør online. Du finder os på Køgevej 10, 4100 Ringsted. 

Du finder også FysioDanmark i resten af Danmark, hvor vi har mere end 80 klinikker landet over. Du har altså adgang til fysioterapi, træning og massage de fleste steder i landet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.